RIPOSTER

Ezt mondta tár­gya­lása előtt a Zsu­zsan­nát ki­végző Fertő tavi kan­ni­bál

Ahogy a Ri­post is be­szá­molt róla, még ta­vas­szal egy női tor­zóra buk­kan­tak a Fertő tó mel­letti Rust­nál. Ké­sőbb több más test­részt is ta­lál­tak az oszt­rák ha­tó­sá­gok, és hosszas nyo­mo­zás után be­iga­zo­ló­dott a gyanú: egy ma­gyar lánnyal vég­zett va­laki.
  • Szerző: RIPOST

A 30 éves R. Zsuzsanna egy nemzetközi segélyszervezet szállóján ismerkedett össze a börtönviselt Alfred U-val. A nő nem maradhatott estére a szállón, így a férfi befogadta. A gyilkos azt vallotta, szeretkezni akart Zsuzsannával, aki azonban kinevette.

Ezen bedühödött, először megfojtotta a nőt, azután feldarabolta a testét. Egy részét szétszórta a Fertő tóban, több testrészt pedig lefagyasztott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Saját bevallása szerint a test többi részét egy későbbi időpontban meg akarta enni.

A kannibálként emlegetett Alfred U. eddigi élete során csaknem harminc évet a rácsok mögött töltött. Korán kezdte a bűnözést, 18 éves volt, amikor megerőszakolta akkori barátnője kislányát.

Később baltával félholtra vert egy férfit, szerelmének pedig – miután megbecstelenítette – leharapta a mellbimbóját.

Több prostituáltat is brutálisan megerőszakolt, a magyar lány gyilkosságának ügyét a napokban tárgyalják Ausztriában. A Krone cikke szerint Alfred U. csak ennyivel kommentálta a várható ítéletet:

Eközben a címlapon
a börtönben fogok megdögleni.

A férfi valószínűleg életfogytiglant fog kapni szörnyű tettéért.