DIÉTA

Ezt kell tenned este 6 után, és lerobban a zsír!

Nap­pal min­dig ura vagy a hely­zet­nek, de es­tén­ként könnyen el­csá­bulsz? Ne hagyd, hogy ez a fo­gyá­sod út­jába áll­jon! Meg­mu­tat­juk, mit kell ten­ned este hat után, hogy hamar lásd az ered­mé­nye­ket.

Óvatosan a vacsorával!

Ne a vacsora legyen a nap legnagyobb étkezése. Lehetőleg zöldséges ételt válassz, mivel a zöldségfélék nem hizlalnak, rosttartalmuk azonban egész éjszakára eltelít.

Fotó: Pinterest
Fotó: Pinterest
Ne stresszelj, színezz!

Keress olyan elfoglaltságot, amely feloldja a stresszt, ugyanakkor lefoglalja a kezedet, hogy ne tudj a rágcsálnivalókért nyúlni. Próbálj ki például egy divatos felnőtt színezőt!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fagyi helyett szőlő

Hagyd ki az esti fagyit, édesség helyett egyél inkább fagyasztott szőlőszemeket.

Fotó: Pinterest
Fotó: Pinterest
Vizezd a bort!

Ha megiszol egy pohár bort a vacsorához, igyál utána pár pohár vizet, hogy elkerüld az alkohol okozta kiszáradást, ami időnként éhségnek álcázza magát. Nem véletlen, hogy ha alkoholt iszol, szinte azonnal enni akarsz – pedig lehet, hogy inkább egy kis vízre van szükséged.

Végezd el hétfőn a hétvégi házimunkát!

A teregetés vagy a porszívózás segít, hogy este is mozogj egy kicsit ahelyett, hogy ledőlnél a kanapéra. A hétvégén inkább azzal foglalkozz, amit szeretsz (például sportolj), hétfőn este pedig filmnézés helyett inkább intézd el a takarítást.

Fotó: Pinterest
Fotó: Pinterest
Készítsd el előre az esti nasit!

Ha átgondoltan választod ki az esti rágcsálnivalókat, kevésbé kell tartanod az elhízástól. Tegyél félre a hűtőben egy kis görög joghurtot, felkockázott sajtot, legyen kéznél kiporciózva aszalt áfonya, mandula, teljes kiőrlésű, cukormentes müzliszelet, vagy gyümölcs.

Eközben a címlapon