HŰHA

Ezt is be­vál­lalja? Nem hi­szed el, mire ké­szül Meg­han her­cegné

Meg­han úgy dön­tött, her­ceg­né­ként nem kö­veti a már ki­ta­po­sott utat, így új cé­lo­kat és ki­hí­vá­so­kat keres ma­gá­nak.
  • Szerző: Ripost

A Vogue magazin igazán népszerű a királyi család hölgytagjainak körében, így van ezzel Meghan is, aki azonban többet szeretne annál, minthogy felkerül a címlapra.

Forrás: Dominic Lipinski/Pool/AFP
Forrás: Dominic Lipinski/Pool/AFP
Fotó: AFP

A hercegné ugyanis egyenesen a magazin szerkesztője szeretne lenni, hogy minden hónapban beszámolhasson a jótékonysági munkáiról az olvasóknak – erre pedig nem más, mint jó barátnője, Amal Clooney buzdította.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Daily Mail azt írja, hogy a tárgyalások már megkezdődtek, és a tervek szerint Meghan írásai nemcsak a brit, hanem az amerikai Vogue-ban is megjelennének.

Ráadásul Meghan ahelyett, hogy címlapra kerülne az elragadó külsejével, inkább a társadalmi szerepvállalását szeretné megmutatni. A lap főszerkesztője, Anna Wintour valószínűleg szívesen dolgozna Harry herceg feleségével, ugyanis korábban azt nyilatkozta róla, hogy csodálatos nőnek tartja, és nem érti, hogy az alkalmazottak miért nem jönnek ki vele.

„Az esküvői ruháját is sokan bírálták, de szerintem fantasztikus választás volt, kifinomult, sikkes, komoly nőhöz méltó” – mondta a főszerkesztő, aki szerint Meghan egy igazán inspiráló személyiség.