INSIDER

Ezt írta az ál­do­za­tok csa­ládja a kis­baj­csi ha­lá­los bal­eset után

A va­sár­nap haj­nali bal­eset­ben két fi­a­tal meg­halt, a ro­ko­nok ne­ki­es­tek a so­főr­nek.
  • Szerző: G. J.

Nem fogyasztott alkoholt a rendőrség szerint az a fiatalember, aki egy fának ütközött autójával október elsején éjjel, Vének és Kisbajcs között. Az autó egy kanyarban sodródott ki, a fának csapódott, majd az oldalára dőlt.A kocsiban négyen utaztak, az anyósülésen ülő lány és a mögötte ülő fiú azonnal életét vesztette. 

Fotó: Police.hu
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A sofőrt hibáztatják az áldozatok rokonai

A pannonhalmi fiatalokból álló társaság Vének üdülőterületén töltötte az estét, a hajnali órákban indultak haza. A úgy értesült, hogy a zöld Suzukit V. Ferenc vezette, aki az internetes oldala alapján hivatásos sofőr.A férfit agyrázkódással vitték kórházba, úgy tudjuk, hamarosan kihallgatható állapotba kerül. Az egyik áldozat testvére ezt írta róla: „A sofőr túlélte! Remélem, hogy a húgom és a másik srác haláláért börtönben fog megrohadni!”

Kiss Tamás, Vének polgármestere a -nak azt mondta, aki nem ismeri a zsákfaluba vezető utat, annak érdemes lassabban hajtani,ez a kanyar nincs előre jelezve, nehéz időben észrevenni, és még kisebb sebességgel is könnyű kisodródni.

Fotó: Police.hu

A rendőrség kizárta azt is, hogy az autó vadállattal ütközött volna, a legvalószínűbb ok a gyorshajtás, de még folyamatban vannak a szakértői vizsgálatok.