ÉLETMÓDI

Ezt érzik a férfiak a gyönyör tetőfokán, ilyen a csúcsorgazmus

Néhány másodperc ugyan, mégis nagyon élvezetes a kirobbanó gyönyör. S hogy pontosan milyen is az érzés? A férfiak most megmondják a tutit...
  • Szerző: A. G.

Nehéz ugyan szavakkal leírni az érzelmi és fizikai megtapasztalásokat a szexben, azonban az alábbi férfiak mégis megfogalmazták, mit is jelent számukra, amikor átadják magukat a gyönyörnek.

1. A látvány beindít

Számomra az adja a legtöbbet, amikor teljesen egymásra vagyunk hangolódva, és ez az állapot semmihez nem hasonlítható. Imádom őt nézni és figyelni az arckifejezését is szex közben. Fontos a szemkontaktus, az erotikus simogatás és a csók. Az pedig totálisan felizgat, amikor láthatom, mennyire élvezi velem a szexet!

A látvány, amikor úgy láthatom őt, ahogy senki más, semmihez nem fogható.

Gyula, 43

2. Csúcsokat döngetve

Engem iszonyatosan felizgat, ahogy a partnerem elélvez. Amikor már 3-4-szer sikerült a gyönyör csúcsára juttatnom, akkor vagyok igazán kielégült én is.

Ez amolyan örömkúra mindkettőnk számára, és

minden megélt gyönyörét a magaménak is érzem, hiszen én okoztam.

Hunor, 34

3. Térjünk a tárgyra

Annál jobban semmi nem tud felhúzni, mint amikor a barátnőm konkrétan kifejezi, hogy mennyire kíván. Szeretem, ha az alakjában gyönyörködhetem titokban, attól azonnal beindulok. Szerencsére ő is hasonlóan áll a dologhoz, hiszen  amikor felizgult állapotba kerül, azonnal kifejezésre juttatja, nincsenek ilyen tabuk köztünk.

Fontos az is, hogy izgató szavakat suttogjunk egymásnak, onnantól kezdve pedig egyenes a pálya. Nincs szükségünk sok előjátékra, ahogy szabad utat kapok, már indulhat is a menet.

Amikor benne vagyok, úgy érzem, hogy hazaérkeztem, és ez a legjobb érzés.

Tibor, 39

4. A világ tetején

Igazából nem is tudom, milyen szó írhatná le azt az érzést, amikor egy nő magába fogad, és együtt lovagoljuk meg a gyönyör hullámait. Mindig is tiszteltem a szebbik nemet, így számomra ez a befogadás tulajdonképpen már része az orgazmusnak.  Én adok, ő kap, és mindketten a kéjek legmagasabb szintjeit éljük át, miközben én amolyan istenszerűnek érezhetem magam.

Simon, 46

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?