OTTHONKA

Ezt edd reg­ge­lire, sok­kal vi­dá­mab­ban telik a nap

Mókás szend­vi­csek reg­ge­lire? Miért ne! Egy kis bo­hó­kás ötlet, egy ara­nyos ál­latka képe, ame­lyet a tá­nyérra va­rá­zsolsz, máris mo­solyt csal az ar­cokra. Mennyi­vel job­ban indul így a nap.

A vicces szendvicsek főleg gyerekeknek készülnek, ám lehet, hogy te is mosolyra húznád a szádat, ha valaki ilyet tenne reggel eléd.

Ahogy megyünk a télbe, egyre később világosodik.  A sötétben olyan nehéz fölkelni, energiát kaparni össze, hogy végigcsináld a napot. Miért ne lehetne egy kis vidámsággal felturbózni a kedvedet? A hozzávalók kéznél vannak, és ugyanazok, mint eddig. Csupán egy kicsit játssz el vele, mit hová teszel. Ne hidd, hogy sok időt vesz igénybe. Pár mozdulat az egész. Ehhez mutatunk pár ötletet.

Halloweenről maradt

Mármint a hangulat. A pimasz kis nyelvnyújtogatós, gülüszemű szörnyecske kaporhaja az ízlelő bimbóknak is csodás ébresztő. A sonka-saláta-olajbogyó kombó igazi felnőtt ínyencség.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szelíd cicás

Visszafogott, kedves lelkek számára nyújt örömöt a túrós-sajtos, cicát formázó szendvics elmajszolása.

Könyvmolyos szendvics

A reggelizést sem tudod olvasás nélkül elképzelni? Akkor neked ez a szendvics való.

Zöldséget csak mértékkel

Nem vagy egy kimondott zöldségimádó? Azért egy kis metélőhagymát még ehetnél. Pláne a szín miatt is fontos.

Méhecskés fantázia

Ez a szendvics emlékeztessen a tavaszra, a ragyogó nyárra, ami még jó soká jön el. Addig is élvezd a retek és az uborka friss ízét. Ugye, milyen finom a túrókrémes kenyéren?

Eközben a címlapon

Kutyásoknak csakis kutyás szendvics!

Látod, milyen egyszerűen elkészíthető ez is? Csupán azon múlik, milyen szögben helyezed a kenyeret a tányérra.

Karácsony idézés

Egyre többet gondolsz már a karácsonyra? Milyen ajándékokkal lepd meg a szeretteidet, mi legyen az ünnepi menü? Talán kerülhetne egy egészséges szendvics is a reggeli asztalra! Vagy ha nem épp karácsony reggelén, akkor például most, amikor eszedbe jut.