TESZT

Ezt árulja el kap­cso­la­tod­ról, ho­gyan ér hoz­zád a párod

Akár­mennyire is sze­ret­néd tit­kolni az ér­zel­me­i­det, sok min­dent el­árul ró­la­tok, ahogy össze­búj­tok. Össze­gyűj­töt­tük a leg­jel­lem­zőbb pó­zo­kat.

Már egy egyszerű ölelésis csodás hatással lehet rád, de ez csak hatványozódik, ha olyan személytől kapod, akit tényleg nagyon szeretsz. Brit pszichológusok kimutatták, hogy már 20 másodperces összebújás képes csökkenteni a feszültségedet, erősíti az immunrendszered, és elárasztja a tested szerelemhormonnal. 

Arról nem is beszélve, hogy rengeteg információt árul el rólatok az, hogyan ölelitek meg egymást a pároddal!

1. A védelmező

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egyértelműen érezhető a másik védelme ebből az ölelésből. Biztonságot ad és stabilitást biztosít mindkettőtöknek, tuti, hogy két lábon állsz a földön. A feltétlen bizalom ott lebeg közöttetek, és jól esik mindkettőtöknek ez a látszólagos alá-fölé rendeltségi viszony. Mindig, mindenben számíthattok egymásra.

2. A játékos

Olyan vagytok, mint az igazi, felhőtlenül boldog tinédzserek. Kizárjátok magatok körül a világot, amikor együtt vagytok egymáson kívül semmi nem létezik. Izzik körülöttetek a levegő, lehetetlenség lenne letagadnotok, hogy mennyire odavagytok egymásért. Igazi, boldog szerelmespár vagytok, ha így értek egymáshoz.

3. A simogató

Ha szívesen fogod meg a partnered arcát csók közben, igazi lelki társra találtál benne. Vágy az érintésére, amit legalább annyira szeret ő is. Ráadásul szívesen néztek egymás szemébe, ami elárulja, hogy nincsenek titkaitok egymás előtt.

4. A lassú táncos

Ez az ölelési mód leggyakrabban a kapcsolatok elején jellemző. Ha még mindig gyakran használjátok, igazi romantikus alkatok vagytok mindketten. Mindig, minden alkalommal izzik közöttetek a levegő, amikor ilyen közel kerültök egymáshoz.

5. Az átkaroló

A szerelmetek mellett nagyon jó barátságban is vagytok, ezt üzeni a világnak az az átkarolás. Nincs bajotok a romantikával, de nagyon szeretitek a közös nevetést, a nagy beszélgetéseket is. Ez az ölelés a szoros lelki kötődést bizonyítja kettőtök között.

Eközben a címlapon

6. Az összesimuló

Mély és nagyon szoros köztetek a kapcsolat, ha ez a kedvenc ölelkezési módotok. Senkit és semmit nem engedtek kettőtök közé, erősen elköteleződtetek egymás iránt. Szinte kizárjátok a külvilágot és csak egymásnak léteztek.

7. A pihentető

Kapcsolatotokban a kényelem és a lazaság az uralkodó érzés. Még mindig lángolóan szeretitek egymást, és minden a legnagyobb rendben van köztetek. Szeretitek egymáson megpihentetni a lábatokat, kezetek.