BOZÓT

Ezért utálja Gyur­csány Ka­rá­csony Ger­gelyt: Pén­zelte, mégis áruló lett

Amint arról több or­gá­num is be­szá­molt el­ké­pesztő jel­zők­kel tá­madt Ka­rá­csony Ger­gelyre a Gyur­csány-média. Kö­pö­nyeg­for­gató, ha­szon­leső. mam­lasz alak­nak tart­ják, aki nem­rég még or­dítva szidta a szo­ci­a­lis­tá­kat. De mi az igazi oka a meg­hök­kentő tá­ma­dás­nak?
  • Szerző: Ripost

Amint az Origo kiderítette, az indulatok hátterében az áll, hogy korábban Gyurcsány pénzelte az MSZP kívülről igazolt miniszterelnök-jelöltjét. Nem is akárhogyan.

Dőltek a milliók

Gyurcsány miniszterelnöksége idején Karácsony a DK mostani elnökének dolgozott, méghozzá sokmilliós fizetségért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Személyesen a Miniszterelnöki Hivataltól több mint 21 millió forint megbízást kapott családi vállalkozásán, a Social Report Bt.-n keresztül. De ez csak a jéghegy csúcsa. Karácsony ugyanebben az időben más területen is szolgálta Gyurcsány Ferencet. Ő volt a Medián kutatási igazgatója, azé a szervezeté, amelyik legzsírosabb megbízásait éppen Gyurcsányéktól kapta, összesen 700 millió forintot. Ebből aztán tellett Karácsony 700 ezres havi fizetésére…

Utálja a szocialistákat?

Gyurcsány ezért tartja tehát árulónak Karácsonyt, ezért beszélnek a DK médiában köpönyegforgató mamlaszként a szocialisták új üdvöskéjéről. Aki tényleg sok mindent összehordott már zavaros politikai pályafutása alatt. Nemrég még azt is találta mondani, hogy a szocialistákat jobban utálja, mint a FIDESZ-t… Hogy aztán elszegődjön hozzájuk botcsinálta miniszterelnök jelöltnek…

Talán nem mindenki emlékszik rá, de Karácsony időközben még egy pártot elárult, méghozzá az LMP-t, ahol a mai napig rossz szívvel, a párt kettészakítójaként emlékeznek rá. Olyan politikai szélkakasként, aki a pillanatnyi érdekek oltárán mindig feláldozza állítólagos elveit. És azt se felejtsük el, hogy Karácsony ott ült az LMP vezetőségében, amikor párt a sukorói korrupció miatt rendőrségi feljelentést tett Gyurcsány Ferenc ellen.

Nincs vér a pucájában?

Szóval a DK elnökének van mire visszaemlékeznie, amikor összerándul a gyomra Karácsony neve hallatán.

Utálják egymást, mint a ....
Utálják egymást, mint a ....

Nem csoda, hogy a Gyurcsány-médiában, elsősorban a Nyugati Fény nevű portálon szó szerint gyalázzák az MSZP új sztárját. Megvető módon „Karigerinek” becézik.

„Semmi baj, KariGeri, csak az ökör következetes. Csak az a fránya internet, az nem felejt” –

Eközben a címlapon

Nem értik mit keres egy ilyen többszörös áruló a szocialisták köreiben,, egy olyan ember, aki sokáig „leprázta” a pártot.

„Karácsony Gergő ifjú kora ellenére sok köpönyeget megforgatott már, most a politikai túlélés reményében az általa sokáig leprázott MSZP-sek listájára kéredzkedett fel, azt ígérve: hozza a saját népszerűségét.” 

Gyurcsányéknak úgy általában is bajuk van Karácsony emberi minőségével… Azt írják több cikkben is, hogy „nincs vér a pucájában”

Sőt, szerintük:

„A bántó mamlaszság, az egészséges határozottság teljes hiánya szerves része Karácsony karakterének.”