LOVE

Ezért til­totta meg Majka a ter­mé­sze­tes szü­lést

Maj­káék­nál pár héten belül meg­ér­ke­zik a má­so­dik baba. A szü­lők­nél talán csak a kis Ma­rián iz­ga­tot­tabb, ha test­vé­ré­ről esik szó. A rap­per na­gyon félti pár­ját, aki­nek meg­til­totta a ter­mé­sze­tes szü­lést, Hajni ugyanis sú­lyos vér­sze­gény­ség­gel és vas­hi­ánnyal küzd.

A nagyszájú műsorvezető-rappert és párját, Hajnit már csak pár hét választja el attól, hogy kétgyerekes szülőkké váljanak. A második terhességet azonban sokkal rosszabbul viselte a kismama, szinte egyáltalán nem tudta élvezni a várandósság szépségeit. Az utóbbi időben pedig súlyos vashiánnyal és vérszegénységgel küzd, és medencéje is nagyon keskeny, így Majka megtiltotta, hogy természetes úton hozza világra második gyereküket. 

(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A név még kérdéses

Bár már a célegyenesbe fordultak, még mindig nem sikerült dűlőre jutniuk második kicsi nevét illetően. Majka az Olivért, még Hajni inkább a Nathant szeretné választani, de az sem kizárt, hogy mindkettőt megkapja a pici, így nagyobb korában majd ő választhat, hogy melyiket szeretné használni. A keresztnév kiválasztásában a kis Marián is segít, aki egyébként jobban várja testvérét, mint a szülei; szerinte

a legjobb lenne, ha Mickynek, Plútónak vagy Ubulnak hívnák.

Ezek ugyanis kedvenc mesefigurái.

Hajni nehezen viselte a második terhességet, és a szülésnél is félnek a komplikációktól

"A második fiunkkal alig volt olyan hét, amikor igazán ki tudtam élvezni a várandósság szépségeit. Jóval hosszabbak a rosszulléteim, hányinger, savasság, minden, ami egy terhesség alatt csak elképzelhető. Marcival nem voltam kívánós, ezúttal viszont folyamatosan ennék" - mesélte a Storynak Hajni.

Fotó: Markovics Gábor

Majka megtiltotta a természetes szülést!

Mivel párja az utóbbi időben vashiánnyal és súlyos vérszegénységgel küzd, illetve túlságosan szűk a medencéje, ezért a rapper nem szeretné felesleges veszélynek kitenni kedvesét. Így nagy valószínűséggel második gyerekük is császárral fog születni.

"Peti egy áldott jó társ és szülő. Nem beszél róla, de a rezdüléséből érzem, hogy mennyire félt. Szűk a medencém, és tudja, hogy emiatt csak borzasztó kínok között tudnám megszülni a picit. Peti nem engedi, hogy órákig kínlódjak, aztán pedig közöljék, hogy mégis császározni kell"- mesélte Hajni.

Eközben a címlapon

"Szó sem lehet róla, hogy feleslegesen szenvedj"- tette hozzá Majka.

Jöhet az esküvő és a harmadik gyerek

Bár nem tartják fontosnak a papírt, mégis azt tervezik, hogy a szülés után lesz esküvő. Bár inkább a gyerekekre költik most a pénzt,de ha anyagilag megengedhetik maguknak, mindenképpen szeretnének összeházasodni. És azt is remélik, hogy a harmadik gyerek lány lesz.