OTTHONKA

Ezért te­gyél gézt a sült csir­kére és puly­kára ka­rá­csony­kor

Hi­he­tet­len kony­ha­trükkre buk­kan­tunk, de egy biz­tos, idén ka­rá­csony­kor mi is ki­pró­bál­juk!

Szereted az egyben sült csirkét vagy pulykát? Netán karácsonyra is szoktál sütni? Előfordult már, hogy a hús szárazra sikerült? Akkor éppen aktuális ez az ötlet, mutatjuk, hogyan süsd szép pirosra, ropogósra!

Fotó: Pinterest
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Teríts egy darab gézt a pulykára, vagy csirkére, és mielőtt a sütőbe tennéd, locsold meg olvasztott vajjal. A jó nedvszívó képességű rongy a hús tetején tartja a vajat, és nem engedi lecsorogni a tepsi aljába.  A vaj segít abban, hogy a pulyka ne süljön szárazra. Tálalás előtt fejtsd le a szárnyasról a gézt!

Jó étvágyat!