NÍNÓ

Ezért szúrta meg élet­tár­sát a kecs­ke­méti nő

A haj­nali ku­tya­sé­tál­ta­tás előtt akarta le­szúrni élet­tár­sát egy kecs­ke­méti nő. A férfi élet­ve­szé­lyes ál­la­pot­ban ke­rült a kór­házba, és csak a men­tők gyors be­avat­ko­zá­sá­nak kö­szön­heti éle­tét. A nő bün­te­té­sét most sú­lyos­bí­totta a bí­ró­ság.
  • Szerző: Ripost

Családi születésnapozás után, a hajnali órákban szúrta meg élettársát M. Andrea 2015. június 3-án. Élettársa, János az előző este berúgott, de akkor nem veszekedtek. A hajnali órákban a férfi kutyasétáltatáshoz készült, mikor Andrea egy késsel nekiesett élettársának és mellkason szúrta. A férfi a támadás után abszurd módon még lefeküdt a hálószobában, ám a nő – mérlegelve tette súlyosságát – kihívta a mentőket. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfit életveszélyes sérüléssel szállították kórházba, két hónapra volt szüksége a felépüléshez.

A nő ügyét most a Szegedi Ítélőtáblán vizsgálták felül, és a korábban kiszabott 3 év börtönbüntetést 4 évre súlyosbították, súlyos sérülést okozó testi sértés bűntette miatt. Mint kiderült a tárgyalás során, a nő és a férfi sokat veszekedett a késes támadást megelőzően, ami többször tettlegességig fajult. Tettes és áldozata már több éve elhidegült egymástól. A nő azon a reggelen érezte úgy, hogy nem tud másként megszabadulni a férfitól, csak ha megöli, de miután szúrt, megszólalt a lelkiismerete.