SZTÁRDZSÚSZ

Ezért szo­rul össze a szíve ka­rá­csony­kor Kö­kény At­ti­lá­nak

Ki­de­rült, hogy az éne­kes hol tölti az ün­ne­pe­ket.
  • Szerző: Ripost

A Mikulást és a karácsonyt is a családja körében ünnepli Kökény Attila. Ugyanakkor az utóbbinál mindig összeszorul a szíve...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekes még alig van túl a negyedik ikszen, gyermekei már szinte felnőttek. Ettől függetlenül Attila így is szívesen részt vesz a Mikulás-naphoz köthető ünneplésben, hiszen a rokonságukban akadnak kisebb gyerkőcök, akiket szívesen meglep. 

Bár az én gyermekeim már nagyok, így otthon nem szoktunk nagy feneket keríteni a Mikulás napnak, de családi körben ünneplünk ilyenkor is. Összegyűlik a család, hiszen sok két-három éves gyerek van a tágabb rokonságban.  Őket mindig meglepjük ezen a napon

- mondta Kökény Attila a 103.9 Sláger FM adománygyűjtő napján.

Az énekes számára év végén is egymást érik a fellépések, de már nagyon várja az ünnepi időszakot. Igaz, egy kicsit mindig fáj ilyenkor a szíve. 

Szenteste mindig együtt vagyunk,  a feleségem főz, a lányom segít neki,  nagyon szeretem, hogy ilyenkor  együtt van az egész család.

 Bár mindig fájó szívvel emlékezek vissza a gyerekkori karácsonyaimra, amikor édesapám is velünk volt. Nagyon szép emlék számomra mindegyik. Egy kicsit ő is ott van velem szenteste, a lelkemben - mondta elérzékenyülten Kökény Attila.

Eközben a címlapon