LELKIZŐ

Ezért sza­kí­tott Rip­pel Feri és 25 évvel fi­a­ta­labb sze­relme

Ki­lenc hónap után ért véget Rip­pel Fe­renc és ked­vese Viki kap­cso­lata. Tö­ké­le­tes­nek tűnő sze­rel­mü­ket a tá­vol­ság ron­totta el...
  • Szerző: Ripost

Augusztus végén a pár még arról beszélt boldogan, hogy remélik, néhány éven belül szülők lesznek. Nem volt harmadik fél, sem veszekedés: a távolságot nem tudta leküzdeni a szerelmük.

„Engem minden a kisfiam, a Rippel Akadémia és növendékei, azaz a munkám – a fővároshoz köt, miközben Viki Szegeden dolgozik. Túl nagy volt a távolság, hogy a mindennapjainkat együtt élhessük meg. Ingázni kellett, hogy lássuk egymást, emellett hét végén vannak a fellépéseim is országszerte” – kezdte a Blikknek az artista, aki igyekezett megelőzni az esetleges pletykákat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem volt veszekedés, harmadik fél, semmi probléma. Egyszerűen beláttuk: a távszerelem nem működik, túl nagy volt az idő- és a térbeli távolság. Közösen egyeztünk meg abban alig néhány hete, hogy külön utat járunk. Szép időszakunk volt együtt, barátokként váltunk el. Senkinek nem beszéltem a szakításról és nem is akarok többé” – mondta Rippel Feri, aki februárban, a Story Gálán mutatta be kedvesét. Ráadásul úgy vitte el a nagyszabású eseményre, hogy mindössze egy nappal előtte ismerte meg: a Facebookon vették fel egymással a kapcsolatot.