SZTÁRDZSÚSZ

Ezért irigy­ke­dik Nagy Ő Anikó Sarka Ka­tára!

Az egy­kori Nagy Ő so­káig bom­ba­nő­ként sze­re­pelt a cím­la­po­kon! Aztán elege lett a di­é­tá­zás­ból és jó pár kilót fel­sze­dett. Egész­sége ér­de­ké­ben azon­ban élet­mód­vál­tásra szánta el magát: 25 ki­ló­tól sze­retne meg­sza­ba­dulni. Jó úton halad! Fo­gyás­ban Sarka Kata a pél­da­képe!
  • Szerző: MMB.

Anikó 2014 elején még mindenfelé azt nyilatkozta, hogy kifejezetten elégedett kikerekedett külsejével. Akkor azt mondta, örül, hogy végre normálisan ehet és nem kell állandóan a kalóriákat számolgatnia. De aztán előkerült egy fényképalbum, és ez megadta a kezdő lökést - árulta el a -nak.

Megnéztem a mostani képeimet. Úristen! Ez volt az első gondolatom. Nem gondoltam, hogy ilyen durva már a helyzet... Aztán a kezembe került néhány régi kép amiken sokkal jobban tetszettem magamnak.
Posted by Molnár Anikó Privát on 2014. október 9.

Ám nem csak a régi képek miatt, hanem egészségügyi okokból is rászánta magát a diétára.

Egy ideje már fájtak az ízületeim, végül elmentem egy állapotfelmérésre. Ott kiderült: a cukor halálos veszélyt jelent a szervezetemre! Alkohollá alakul át, ami a májamat teljesen tönkreteheti. Azóta nem eszem cukrot egyáltalán! Húst sem, de azt nem testi, hanem lelki okok miatt.

Anikó tehát komolyan életmódot váltott. Ez pedig nem csak egy pár hétig tartó önsanyargatás, hanem afféle hosszú távú befektetés. Az egykori Nagy Ő semmit sem tagad meg magától, és elmondása szerint a bevitt kalóriákat sem számolja. Nem hiányoznak neki a régebben fogyasztott ételek sem, nagyon könnyen átállt az egészséges ételekre. Eddig már 17 kilót fogyott, és ez friss képein is látszódik!

Így nézett ki tavaly:

Egy kis pihi a munka szünetében Posted by Molnár Anikó Privát on 2014. szeptember 26.

És így néz ki most:

Posted by Molnár Anikó Privát on 2015. augusztus 11.

Az arcán nagyon feltűnő a változás! Ti mit gondoltok? Az biztos, a férfiaknak így sokkal jobban tetszik!

Eközben a címlapon
Amikor meghíztam, úgy éreztem, csak azért fordulnak meg utánam a pasik, mert nagydarab vagyok. Most ez megváltozott, és újra elismerő pillantásokat kapok.

Anikó a szépészeti beavatkozásoktól sem riad vissza.  Azt tervezi, hogy a közeljövőben újra kés alá fekszik!

25 kilót szeretnék összesen leadni, utána pedig mindenképpen felvarratom a melleimet. Év végére tervezem a műtétet. Semmi mást nem akarok megcsináltatni magamon, a többi testrészemet majd edzéssel alakítom tökéletesre.

De ez sajnos egyelőre nem fér bele az életébe. Ám szeretne majd ő is eljárni a konditerembe, ahogyan a fitneszmodellként is bizonyító Sarka Kata is teszi nap, mint nap. Arra a kérdésre, hogy elfogadná-e az ő testét, nevetve válaszolt!

Melyik nő nem fogadná el? Én biztosan! De az tuti, hogy ilyen szigorú diétát, mint ő nem tudnék betartani. Irigylem a kitartását, és persze a testét is.
Kipurcant a brancs Posted by Molnár Anikó Privát on 2015. augusztus 13.

Szerintünk Anikó is jó úton halad, hogy újra bombanőként emlegessék az emberek. És még arra a mellműtétre sem biztos, hogy szüksége lesz...