LELKIZŐ

Ezért hagyta el Ko­zsót élete sze­relme!

A szo­morú sza­mu­ráj ugyan cá­folni pró­bálja a sza­kí­tá­sá­ról szóló hí­re­ket, de min­den jel arra utal, hogy már nem al­kot­nak egy párt fi­a­tal sze­rel­mé­vel, Ke­i­rá­val. A gyer­mek­te­len­ség tette tönkre az idillt!
  • Szerző: Buster

Kozso és Keira igazi álompárja volt a honi sztárvilágnak, de a jelek szerint boldogságuk már a múlté. Keira jó ideje elköltözött már a poppápától, és munkába állt egy teaházban.

A fiatal szépség mereven elzárkózik a sajtó érdeklődésétől, az énekes pedig cáfol, mégis nagyon valószínű, hogy a mindez fedi a valóságot. Könnyen ki lehet következtetni, mi vezetett a kenyértöréshez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)

Az Ámokfutók atyja és ifjú szerelme jó ideje próbálkoztak már a gyermekvállalással, de a sors nem volt kegyes hozzájuk. A pár már 2012-ben  beismerte, hogy ez komoly próbára teszi a kapcsolatukat.

"Eddig még nem volt szerencsénk, ezért már úgy vagyunk vele, hogy amikor Isten akarja, akkor úgyis jönni fog. Nagyon szeretnénk, rajta vagyunk, mindig izgalommal telik el az a pár hét, amikor reménykedhetünk, hogy talán sikerült."

A hőmérőzéstől kezdve minden módszert kipróbáltunk, amit lehet, naprakészek vagyunk a témában, főként Keira, mert ez női dolog

- fejtette ki Kozso, négy évvel ezelőtt a Borsnak.

Ezután drámai időszak következett, hiszen az énekes többször is élet és halál között lebegett.   Tavaly egy életmentő operációra is sor került, ami után sokáig az is kétséges volt, hogy Kozso felépülhet–e egyáltalán.

Eközben a címlapon

Az énekes végül újra tanult járni és beszélni. Aztán a krízist követő egyik első interjúban újra előkerült a gyermekvállalás kérdése.

"Itt vagyok, szerelmes vagyok, és örülök, hogy élek."

Ráadásul a halál közelsége sok mindent megváltoztatott bennem, most már szeretnék gyermeket

- mondta a Blikknek Kozso.

(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)

A gólyahír viszont elmaradt, az idő pedig nagy úr. Az énekes 51 éves, ami, lássuk be, már nem éppen optimális kor az apaságra. Keira ugyanakkor a harmincas évei elején jár, tehát,  ahogy mondani szokás, már "ketyeg az órája".

A értesülését Kozso barátai is megerősítették...