DIÉTA

Ezektől a fotóktól leesik az állad! Elképesztő diétás sztorik, amikből tanulhatsz

Igazi nők és anyák mesélték el történeteiket, hogyan sikerült hihetetlen súlyfeleslegüktől megszabadulniuk. Mindenkinek megvolt a maga kis trükkje, ami segítette a nagy diétában. A tanulság, hogy tényleg nincs lehetetlen, csak akarni kell!
  • Szerző: Ripost

1. Jennifer Serrano-Ronca, 29 éves

-30 kiló

Diétás tippje: "Amikor elhatároztam, hogy diétázni kezdek, minden reggel csomagoltam magamnak: mandulát, zöldségeket és kemény tojást, hogy rohanás közben se menjek be egyetlen gyorsétterembe se!"

2. Francesca Sims, 25 éves

- 51 kiló

Diétás tippje: "A barátaimmal együtt kezdtem el sportolni, hogy legyenek társaim a diéta során. Röplabdáztunk kétszer egy héten, és közösen jártunk nap mint nap gyalogolni is."

3. Kathy Workman, 37 éves

-36 kiló

Diétás tippje: "Minden reggel, amikor felébredtem két nagy flakont megtöltöttem vízzel, és mindenhova vittem magammal. Így nem éreztem soha felesleges éhséget, és a hidratáltság is megkönnyítette a fogyást."

4. Amy Berkshire, 31 éves

- 45 kiló

Diétás tippje: "A legnehezebben az édességekről mondtam le, de szerencsére megtaláltam a diétás verziókat, és így sokkal könnyebben ment a fogyás."

5. Hilarie Yerkovitz, 33 éves

-78 kiló

Diétás tippje: "A hét hat napján szigorú diétát tartottam, de egy héten egyszer megajándékoztam magam a kedvenc ételemmel. Így könnyebb volt betartani a szabályokat."

6. Stephanie Schaeberg, 30 éves

-54 kiló

Diétás tippje: "Napi 1300 kalóriát ettem. Kiválasztottam egy bögrét, és az volt a mércém, se több, se kevesebb."

7. Marie Anaya, 47 éves

- 81 kiló

Diétás tippje: "Szerintem az adagokban van a titok. Egy kis süteményes tányért vittem mindenhova magammal, és csak annyit ettem minden étkezéskor."

8. Sara Morrisroe, 29 éves

-68 kiló

Diétás tippje: "Nem ettem felesleges nasikat soha többet. Sótlan mogyoró és sajt viszont mindig volt a táskámban."

9. Kristen Foley, 37 éves

- 67 kiló

Diétás tippje: "A pozitív hozzáállás a legfontosabb. Amikor elértem valamit, mindig kiraktam a képeimet a Facebookra és rengeteg támogatást és dicséretet kaptam a barátaimtól. Ez sokat segített."