ÉLETMÓDI

Ezekkel a piszkos trükkökkel pattintják le a nők a férfiakat

Kegyetlenül ki tudják csinálni a férfi önbizalmát, ha nem akarják megmondani nyíltan, hogy mégse akarnak kapcsolatot. Íme néhány intő jel, amire érdemes felfigyelni, mert nagy koppanás lehet a vége!
  • Szerző: jd

Kemény fába vágja a fejszéjét a férfiember, ha online társkeresőn akar társat találni magának. Eleve nehéz megtalálni azt a nőt, aki nem az anyagiakra hajt, és nem azzal kezdi, hogy felteszi a férfinak a kínos kérdést, miszerint milyen kocsija és saját háza van-e, de később, a randizási fázisban sem lehet fellélegezni, bármilyen nagy az összhang. A nők ugyanis nagyon ritkán mondják meg szemtől szembe a tutit, ha mégse jött be nekik valami. Hanem szépen, mindenféle körmönfont trükkökkel úgy lekoptatják, hogy a férfi csak pislogni tud. Mutatjuk a piszkos repertoárt!

1. Lassú felszívódás

Látszólag minden a legnagyobb rendben, már akár több randi is lehetett, haladnak a dolgok szépen – legalábbis a férfiember így gondolja, egészen addig, míg a nő egyszer csak nem válaszol az üzenetekre néhány napig, akár egy hétig is. Aztán előkerül, mintha mi se történt volna; hogy megint eltűnjön egy időre. A taktika lényege, hogy idővel a férfi megunja a dolgot, és nem keresi többé a nőt.

2. A partner rejtegetése

Ha már hónapok óta tart az ismerkedés, nagyszerű a szex és sokat lóg együtt a pár, de  a férfi még mindig nem ismeri a nő családját, se a barátait, akkor valószínűleg a nő nem gondolja túlságosan komolynak a kapcsolatot, csak kedvtelésből tartja maga mellett a férfit, vagy unaloműzésként.

3. A hirtelen csapás

A nő bevonja a férfit az életébe, aki megismeri a családot, barátokat, az első két-három hónapban minden simán megy – aztán hirtelen minden magyarázat és ok nélkül letiltja a férfit a közösségi oldalain, és soha többé nem veszi fel neki a telefont.

4. Befőtt a kamrapolcon

Nincs igazi randizás, mindig csak „együtt lógni” akar a férfival, amiben persze benne van egy kis erotika is. Aztán sokáig a nő nem jelentkezik, de mindig dob egy kis morzsát, amivel maga körül tarthatja a reménykedő, többnyire szerelmes férfit, hogy amikor unatkozik, vagy nincs jobb pasi a láthatáron, akkor elővehesse.

5. A klasszikus ghosting

Ma már nálunk is ezzel a kifejezéssel ismert ez a piszkos randitrükk: a ghosting, vagyis szellemmé válás a randifázisban éri a férfit, amikor úgy fest, minden a legnagyobb rendben halad – aztán a nő semmire nem reagál, se hívás, se üzenet. Az eltűnés oka persze az, hogy nincs meg a bátorság, hogy megmondja a férfinak: ne haragudj, nem fog működni…

6. Barát extrákkal

Van is kapcsolat, meg nincs is, a férfi és a nő összejárogat, ismerik egymás barátait, működik a szex is, de valahogy amikor komolyabb kerülne szóba, a nő tereli a témát, vagy arra utalgat, hogy még csak randizgatnak, jól érzik magukat együtt. Mindezt akár egy év után is. Az a férfi, aki komoly kapcsolatot szeretne, idővel felveszi a nyúlcipőt.