OTTHONKA

Ezek a világ leg­rö­he­je­sebb ka­rá­csony­fái! Ettől sok­kot kapsz

Kéne pár jó ötlet a szép dí­szí­tés­hez? Most azt mu­tat­juk, hogy mi az, amit NE te­gyél. De tény­leg. Sem­mi­képp!

1.  Azt még értjük, hogy a műfenyő nem akart engedelmeskedni a hajlításnak. Na jó, még a girland is elmegy. De ezt a földig lelógó égősort képtelenek vagyunk hova tenni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. "Karcsika, a Jézuska kisebb szélviharba keveredett útközben, de nézd csak, a fának azért legalább a törzse megérkezett!"

3. Arra tippelünk, hogy költségtakarékossági okokból a gallyak egy része az egyik nagymamáéknál, egy harmada pedig a másik nagyszülőknél landolt. Abból kellett gazdálkodni, ami megmaradt.

4. Megható dolog a családszeretet. Akár még az is megható lehetne, hogy az összes családtag szuperkínos fotókon díszeleg a fán. De a fenyőből kinövő mikulásvirágok már végképp büntetésért kiáltanak!

5. "Na jó, nekem ebből a talpba-faragásból most már elegem van. Add a söröm, a halászlevem, aztán haladjunk most már, nem kell ennyit vacakolni. Jó lesz ez így, nem? De."

6. A tökéletes diszharmónia, a totális stílustalanság, a maximális ízléstelenség találkozása. És nagyon, de nagyon erős a gyanúnk, hogy tulajdonképpen nincs is alatta fa.

Eközben a címlapon

7. "- Jó napot, egy 2 méteres fát szeretnénk!      - 3 méter 16 centi. Maradhat?"

8. Amikor már tényleg kivannak az ember idegei a karácsony előtti rohanásban, akkor egyszerűen fogja a maradék díszt, egyetlen mozdulattal rádobja a fára, aztán mindenkinek azt mondja, hogy ez szándékosan absztrakt.