LOVE

Ezek a ma­gyar sztá­rok saját ha­son­má­sukba sze­rel­me­sek

Tóth Gabi és egy­kori men­to­ráltja annyira ha­son­lí­ta­nak egy­másra, hogy akár vér sze­rinti ro­ko­nok is le­het­né­nek. De nem ők az egyet­le­nek a sztár­vi­lág­ban, Till At­tila és Majka is meg­szó­la­lá­sig ha­son­lít a sze­rel­mére.
  • Szerző: MF

A szerelmesek egy kapcsolatban sokszor felveszik egymás szokásait, sőt a személyiségük is egyre jobban kezd hasonlítani a másikéra. Ezek a tények nem is meglepőek, de az igen, hogy egyesek megszólalásig hasonlítanak külsőleg is a párjukra.

Tóth Gabi nyáron vállalta a nyilvánosság előtt kapcsolatát. Az énekesnő egykori mentoráltjával él együtt, akivel hátborzongatóan hasonlítanak egymásra. Náluk nemcsak a szakmájuk közös, hanem az arcformájuk is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

18 éve él boldog házasságban Till Attila és felesége. A népszerű tévésnek mindig is karakteresek voltak vonásai, ám úgy látszik, hogy a közel két évtizedes együttélés Krisztina arcán is nyomot hagyott. Egyre jobban hasonlít egymásra a páros.

Ma 18 éve . Szeretlek @kkriszta3 !!!!!!!!!!! Közzétette: Till Attila hivatalos oldala – 2015. október 18.
Lift Love :) Közzétette: Till Attila hivatalos oldala – 2016. január 19.

Majka és Dundika is lehetnének testvérek. A második gyermekét váró párosnak ugyanolyan csodálatos a mosolya. De az arcuk több jellegzetessége is megegyezik.

Mi.. 4-en Közzétette: Dundika – 2015. október 21.
Közzétette: Dundika – 2015. szeptember 9.