ÚTISÚGÓ

Ezek a leg­hosszabb és leg­ol­csóbb sí­pá­lyák itt­hon

A sí­e­lés és a snow­boar­do­zás a leg­nép­sze­rűbb spor­tok közé tar­toz­nak Ma­gyar­or­szá­gon. A mesés téli táj és az itt­hon is egyre szín­vo­na­la­sabb pá­lyák csak né­hány ok, hogy ne­ki­vág­junk egy hazai sí­tú­rá­nak. A havas sport sze­rel­me­se­i­nek össze­gyűj­töt­tük a leg­jobb ma­gyar pá­lyá­kat.
címkék:
Mátraszentistván
Mátraszentistván

Magyarország nem a magas hegyek otthona. Azonban a síelés szerelmeseinek nincs okuk aggodalomra, hiszen számos lehetőséget kínál kicsiny országunk. Összesen 11 síközpontot vizsgáltunk meg, mely alapján elmondható, hogy a legtöbb kilométerrel (8.6 kilométer) a Pest megyei Dobogókő Sícentrum rendelkezik.

Dobogókő
Dobogókő

A legjobb árat kilométerenként ugyanez a centrum kínálja 465 Ft-ért, ezt követve a legkedvezőbb áron 714 Ft/km-ért a Nagy Hideg-hegy Sí- és Túraközpontban illetve Kékestetőn síelhetünk. Megfelelő szállást a hazai hegyekben itt találtok.

Kékestető
Kékestető

Kékestető a sísport szerelmesei számára biztos pontot jelent a Mátra szívében. 1014 méter magas csúcsáról indul hazánk leghosszabb lesiklópályája, a családok és kezdők számára is kiváló lehetőséget kínálva. A legmodernebb síliftet a Mártaszentistváni Síparkban élvezhetjük, ahol minden pénteken és szombaton este is síelhetünk kivilágított pályán. A legtöbb sífelvonóval viszont az Eplényi Síaréna büszkélkedhet, egy 1927 méter hosszú, megállás nélkül síelhető kék pályával együtt.

Eplény
Eplény

Az országos átlag napijegy ár ebben a szezonban 4363 Ft, míg az átlagos kilométer ár csupán csak 98 Ft. Még több síterep itt.

Eközben a címlapon
címkék: