SHOWBIZ

"Ez ne­vet­sé­ges" - re­a­gál­tak a Tró­nok harca sztár­jai a ra­jon­gók pe­tí­ci­ó­jára

A ra­jon­gók alá­írá­so­kat gyűj­töt­tek, mert kö­ve­te­lik, for­gas­sák újra a so­ro­zat be­fe­jező éva­dát.
  • Szerző: Ripost

Az utolsó részéhez érkezett az HBO legsikeresebb sorozata, a Trónok harca. A rajongók azonban jószerével minden egyes rész után füstölögtek, sehogy sem tudják elfogadni, hogy így ér véget a széria.

A felháborodásuk részint érhető, hiszen egy évet vártak a nagy harcra, az emberek és a holtak csatájára, amelyet egyetlen rész alatt lezavartak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem is akarják annyiban hagyni a rajongók: közel egymillióan írták alá azt a petíciót, amelyben követelik, forgassák újra a befejező évadot.

Eddig a stúdió nem reagált, a Bran Starkot alakító Isaac Hempstead azonban nem tudta magába fojtani a véleményét. Szerinte az egész "nevetséges" és "abszurd".

Fotó: AFP

"Nevetséges, hogy az emberek azt hiszik, csak azért másik véget készítünk, mert nekik nem tetszik, ahogy a történet alakul.Tudom, ostobaság, de személyes sértésnek veszem" - vallotta be a 22 éves színész. Hozzátette: a nézők azért is panaszkodnak, mert szerintük túl gyors Daenerys pálfordulása. 

"De hát könyörgöm, az elmúlt évadban lépésről lépésre mutatta meg, hogy milyen változások mentek végbe benne. Igenis bebizonyította, milyen brutális és könyörtelen tud lenni. Az út során, amíg idáig jutott, elvesztett mindenkit, akit szeretett vagy közel állt hozzá. Kiborult és beleőrült a fájdalomba. Ezt mindenki láthatta, akinek van szeme" - fűzte hozzá.

Eközben a címlapon

Jacob Anderson, aki Szürke Férget alakítja, szintén sértőnek tartja a rajongók gyűlölethadjáratát. Mint a TMZ-nek elmondta, a stáb a szívét-lelkét belerakta a sorozatba, megfeszítve dolgoztak és erre ezt kapják.