FÜLES

Ez még a szexbe is be­se­gít Pa­taky At­ti­lá­nál!

Végre meg­sza­ba­dult adós­sá­gá­tól, kifi­zette la­kás­hi­te­lét. Az EDDA front­em­bere vic­ce­sen hoz­zá­tette, ez po­ten­ci­á­ján is élén­kí­tett.
  • Szerző: HG

Az EDDA frontembere boldog, mert a bank már nem viheti el feje felől a házát, jó kedve állítólag szerelmi életén is sokat dobott. A rocker 45 millió forintos, svájci frank alapú hitelt vett fel évekkel ezelőtt, amit azóta nagyon megbánt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azt mondta, a reklámok rá is csábítóan hatottak, és azóta már belátta rosszul tette, hogy nem hallgatott édesanyjára, aki arra tanította: addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!  A hatalmas összegű törlesztőrészletek fizetése teljesen tönkretette az életét. Pár éve ugyanis még mindig 28 millió forintot kért tőle a pénzintézet. Ekkoriban még nagyon félt attól, hogy imádott gyerekeire csak adósságot hagy.

Egy baráti segítséggel forintosítani tudtam, ez volt a szerencse. Lassan egy hete megszabadultam a tehertől. Felszabadultam, mint Izaura, csak én az adós rabszolgaságból

- mondta a -nak Pataky Attila.

65. születésnapomra elértem, hogy kifizettem mindent, végül is elég szép eredmény. Így nem kell attól rettegnem, hogy a bank elviszi a házat a fejem felől. Bevallom, ez a potenciámra is élénkítőleg hatott

- tette hozzá nevetve az EDDA frontembere.

Eközben a címlapon