INSIDER

Ez már sok: Otthagyta a drogelvonót a magyar családot letaroló BMW-s

A vétkes sofőrt a családja is próbálta támogatni, de hiába. Azt sem tudják, hogyan férhetett hozzá a BMW-hez.
  • Szerző: Ripost

Családi dráma bontakozik ki abból, amit a horvát sajtó ír annak a férfinek az életéről, aki BMW-vel letarolt egy magyar családot.

A Jutarnji úgy tudja, hogy nem csinálta végig a rehabilitációs kúrát, és idő előtt elhagyta az intézetet az a férfi, aki a múlt héten 150-nel belerohant a varazsdi fizetőkapunál várakozó magyar család autójába.

A lap a család ismerősére hivatkozva ír arról, mennyire megviselték a történtek a családot, amely tudott a férfi drogproblémájáról, sőt segíteni is igyekezett neki. Azt gondolták, hogy a rehabilitáció a Rab-szigeten jót tesz majd. A 35 éves férfi azonban a kezelés vége előtt távozott az intézetből.

"Senki se tudja, hogyan férhetett hozzá a BMW-hez, amit ráadásul tavaly novemberben kellett szervizelni egy másik baleset miatt" - nyilatkozta az ismerős a horvát lapnak az Infostart szerint.

Mint azt megírtuk, háromféle drogot is kimutatott a laboratóriumi elemzés a férfi szervezetében: amfetamin, diazepám és a köznyelvben Ginaként ismert GHB is volt a sofőr vérében.

Háromnegyed órát vett igénybe, míg a tűzoltók kiszabadították a roncsból a 38 éves magyar férfit és a 38 éves nőt, valamint nyolcéves fiukat. Válságos állapotban vitték őket kórházba, mára a hírek szerint túl vannak az életveszélyen.