FÜLES

Ez lehet a baj? El­tűnt a gyűrű Meg­han her­cegné uj­já­ról

A gyö­nyörű ék­szer­nek, ame­lyet Harry her­ceg ké­szít­te­tett neki, vá­rat­la­nul nyoma ve­szett.
  • Szerző: Ripost

Különös dologra figyeltek fel a királyi család követői: észrevették, hogy Meghan hercegné ujjáról váratlanul eltűnt az eljegyzési gyűrűje, amelyet Harry herceg készíttetett neki.

A pár hivatalos eseményen vett részt, a Nemzetközösség napját ünnepelték a westminsteri apátságban. A sasszemű rajongók pedig a hercegné szettjét pásztázva egyből kiszúrták: hiányzik az ujjáról az a gyűrű amely Diana hercegnő gyűjteményéből is tartalmazgyémántokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ennek a változásnak azonban nem feltétlenül érzelmi okai vannak, Meghan inkább a terhessége miatt kényszerülhetett az ékszer levételére - írja a Daily Mail. Gyakori ugyanis a várandós nőknél, hogy a szüléshez közeledve bedagadnak a végtagjaik, olykor az ujjaik is. Valószínűleg emiatt a hercegnének kényelmetlenné vált a gyűrű, és egy időre meg kellett válnia tőle.

Meghant egyébként először egy zöld szettben fotózták le, amelynek árát 8000 fontra, azaz több mint kétmillió forintra becsülik. Később egy láncokkal díszített Victoria Beckham ruhát húzott, amely a tippek szerint 3000 fontba kerül, míg az ahhoz passzoló kabát 4000, a kiegészítők pedig további 2000 fontba.