SIKK

Ez az ék­szer lesz a nyár Jolly Jo­kere! Be­sze­rez­ted már?

A nyár leg­na­gyobb di­vatja lesz a fel­tűnő, úgy­ne­ve­zett sta­te­ment ék­szer. Lehet fül­be­való, gyűrű, kar­kötő vagy nyak­lánc, a lé­nyeg, hogy már messzi­ről meg­akad­jon rajta a szem. Vet­kőzd le a gát­lá­sa­i­dat, és légy bátor az ék­szer­vi­se­let­ben is!
címkék:

A hatalmas, feltűnő, "statement" ékszerek viselése a régi korokban az uralkodók előjoga volt: a nemesfémekből, drágakövekből készített ékszerek értéke még ma is felbecsülhetetlen. A mostani divat azonban a hétköznapi, modern ember ruhatárába is becsempészi ezeket a királyi darabokat. Nem kell vagyonokat fizetni a valódi nemesfémekért és drágakövekért, az olcsóbb divatékszerek mindenki számára elérhetővé teszik az uralkodói luxust. Ezek az ékszerek a legegyszerűbb öltözéket is feldobják, egyedivé teszik.

Csak egy kis bátorság kell hozzá, és persze az is, hogy ismerd e feltűnő darabok viselésének alapszabályait. A legfontosabb az, hogy ne találomra dobáld magadra, amit a szekrényben találsz, mindig legyen megkomponálva az outfit - tudd, hogy a különböző darabokat miért veszed fel éppen együtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hangsúlyos fülbevalók a nőies ruhákhoz illenek. A nyakláncot ilyenkor hanyagold, együtt már túl sok lenne a jóból - de egy gyűrűt vagy egy minőségi órát nyugodtan felvehetsz melléjük. A nagy, feltűnő karkötők a romantikus ruhák remek kiegészítői - melléjük már ne viselj más feltűnő ékszert. A statement gyűrűk és nyakláncok viszont minden outfitet királyivá varázsolnak - talán csak a farmeros-pólós-tornacipős világhoz illenek valamivel kevésbé. Ám itt is érdemes figyelembe venni a régi szabályt: a kevesebb több!

Fotó: 123RF

Ha eddig csak finom ékszereket hordtál, egy darabig szokni kell a hatalmas gyűrűket, de hidd el, egy-egy szép darabbal aligha foghatsz mellé.

Fotó: 123RF

Ha egészen különleges alkalomra készülsz, egy nagy, látványos nyakláncból akár tiara is lehet.

Eközben a címlapon
Fotó: 123RF

A színes, csillogó nyakékek az ókor világát idézik.

Fotó: 123RF

A hatalmas fülbevaló az arcodra irányítja a figyelmet, így különösen fontos, hogy a sminked rendben legyen.

Fotó: 123RF

A lebarnult bőrhöz különösen jól illenek a nagy, színes nyakláncok.

Fotó: 123RF

A pánt nélküli ruhát különlegessé teszi az ékköves, gallérra emlékeztető nyakék.

címkék: