EZO

Ez ha­tá­rozza meg sze­relmi éle­te­det, a csil­lag­je­gyed sze­rint

A sze­xu­a­li­tás a pár­kap­cso­lat egyik alap­pil­lére, de van még né­hány dolog, ami leg­alább ennyire szá­mít, ha tény­leg a bol­dog­ság a cél. Lás­suk, me­lyek is ezek pon­to­san, csil­lag­je­gyek sze­rinti le­bon­tás­ban!
  • Szerző: F. E.

Ahogy mélyül a kapcsolat, úgy válik egyre jobban érzékelhetővé, hogy azt nemcsak a szexuális vágy működteti.  A szenvedély ugyanis nem elég ahhoz, hogy a kapcsolat hosszú ideig fennmaradjon. Lássuk, milyen fontos dolgokra van szükséged a boldogsághoz!

Nézd meg te is a horoszkóp szerinti elemzésedet!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOS (március 21. – április 19.)

Tűz-jegyként ki nem állhatod az unalmat, a monotonitást, csakis az új impulzusok képesek felkelteni az érdeklődésedet. Szükséged van a kapcsolatodra, valakire, aki levesz a lábadról újra meg újra és akivel tényleg azt érzed, hogy valóban élsz. Nem számít, mennyi ideje vagytok együtt, létfontosságú számodra egy olyan partner, akire  mindig szenvedéllyel és vágyakozással nézhetsz.

BIKA (április 20. – május 20.)

Amit nem bírsz elviseli, az a hazugság, a csalás és hogy a partnered hűtlen legyen hozzád. Szereted, ha olyan valakivel vagy, aki nem csap be, nem árul el, aki soha semmi rosszat nem tesz a hátad mögött. Párodtól teljes hűséget és megbízhatóságot vársz, ugyanis nincs hely az életedben csalók számára.

IKREK (május 21. – június 20.)

Olyasvalakit szeretnél, aki jól ismer téged és mindennek ellenére elfogad az összes hibáddal együtt. Szükséged van valakire, akivel megoszthatod életed napos és kevésbé napos részleeit és átbeszélgetheted vele mindazokat a dolgokat, melyek éppen foglalkoztatnak.

Lapozz a folytatáshoz!