EZO

Ez a vonal a te­nye­re­den min­dent el­árul sze­relmi éle­ted­ről és jö­vőd­ről!

Ke­resd meg te­nye­re­den a szív­vo­na­lad, és nézd meg a jövőd - se­gí­tünk meg­ta­lálni és ér­tel­mezni.

Egyetlen vonal a tenyéren, mégis rengeteg dolgot elárul! A szakértők szerint a szívvonal nem más, mint a tenyered árulkodó jele arról, mennyire boldog a párkapcsolatod, mire számíthatsz az érzelmek és a szerelem terén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hogy hol is helyezkedik el ez a vonal, és mit kell pontosan vizsgálnod? Íme, ez az, amit keresned kell:

Azon a tenyereden vizsgálódj, amelyik az aktív kezed - tehát jobbkezesként a jobb tenyered, balkezesként pedig a bal tenyered legyen, melyet nézel. Most pedig lássuk, mit is jelent a vonal hossza és íve, hiszen ez az, ami igazán meghatározó.

1. Hiányzik a tenyeredről

Ez nagyon, de nagyon ritka. A szívvonal szinte mindenkinél megtalálható, de előfordulhat az is, hogy nem látod mégsem. Ebben az esetben azok közé a kevesek közé tartozol, aki elszigeteli magát másoktól, visszahúzódsz, és nem alakítasz ki érzelmi kötelékeket.

2. Mutatóujjad alatt ér véget

Akinek ilyen ívet rajzol a szívvonala, az kimondottan idealista, gyakran hallgat a vágyaira a józan ész helyett, szíve és hite vezérli, ezért sokszor érezheti magát (olykor nagyon is jogosan) becsapva és kihasználva. Érdemes tehát odafigyelned a józan ész hangjaira, esetleg a külvilág tanácsaira, ha a szívvonalad itt végződik.

3. Rövid vonal

Ha szívvonalad rövid, szinte csak a gyűrűsujjadig ér, akkor hajlamos vagy a távolságtartásra, inkább elzárkózó alkat vagy, mintsem hogy megnyílnál. Ez gondokat és nehézségeket is okozhat kapcsolatodban, gyakran tűnsz megközelíthetetlennek, és magad is sokszor érzed úgy, hogy inkább a saját utadat járnád.

Nincs még vége! Nézd meg a további lehetőségeket is: LAPOZZ!