EZO

Ez a vonal a tenyereden mindent elárul szerelmi életedről és jövődről!

Keresd meg tenyereden a szívvonalad, és nézd meg a jövőd - segítünk megtalálni és értelmezni.
  • Szerző: Ripost

Egyetlen vonal a tenyéren, mégis rengeteg dolgot elárul! A szakértők szerint a szívvonal nem más, mint a tenyered árulkodó jele arról, mennyire boldog a párkapcsolatod, mire számíthatsz az érzelmek és a szerelem terén.

Hogy hol is helyezkedik el ez a vonal, és mit kell pontosan vizsgálnod? Íme, ez az, amit keresned kell:

Azon a tenyereden vizsgálódj, amelyik az aktív kezed - tehát jobbkezesként a jobb tenyered, balkezesként pedig a bal tenyered legyen, melyet nézel. Most pedig lássuk, mit is jelent a vonal hossza és íve, hiszen ez az, ami igazán meghatározó.

1. Hiányzik a tenyeredről

Ez nagyon, de nagyon ritka. A szívvonal szinte mindenkinél megtalálható, de előfordulhat az is, hogy nem látod mégsem. Ebben az esetben azok közé a kevesek közé tartozol, aki elszigeteli magát másoktól, visszahúzódsz, és nem alakítasz ki érzelmi kötelékeket.

2. Mutatóujjad alatt ér véget

Akinek ilyen ívet rajzol a szívvonala, az kimondottan idealista, gyakran hallgat a vágyaira a józan ész helyett, szíve és hite vezérli, ezért sokszor érezheti magát (olykor nagyon is jogosan) becsapva és kihasználva. Érdemes tehát odafigyelned a józan ész hangjaira, esetleg a külvilág tanácsaira, ha a szívvonalad itt végződik.

3. Rövid vonal

Ha szívvonalad rövid, szinte csak a gyűrűsujjadig ér, akkor hajlamos vagy a távolságtartásra, inkább elzárkózó alkat vagy, mintsem hogy megnyílnál. Ez gondokat és nehézségeket is okozhat kapcsolatodban, gyakran tűnsz megközelíthetetlennek, és magad is sokszor érzed úgy, hogy inkább a saját utadat járnád.

Nincs még vége! Nézd meg a további lehetőségeket is: LAPOZZ!


4. Elágazások nélküli, határozott vonal

Azt jelzi, hogy mélyen érző alkat vagy, erősen kötődsz azokhoz, akik fontosak számodra. Megbízható vagy, szeretteid számíthatnak rád, párodat támogatod és mellette állsz, kapcsolatod gyümölcsöző és biztató.

5. Apró elágazások

Ha nincsenek nagy leágazások a szívvonaladban, de néhány apróbb, szinte szálka jellegű vonalka letér róla, akkor ez arra figyelmeztet, hogy gyakran aggódsz, sokszor kerülsz stresszhelyzetbe, és fontos kicsit nagyobb harmóniára törekednek önmagad egészsége és kapcsolatod érdekében is.

Nincs még vége! Nézd meg a további lehetőségeket is: LAPOZZ!


6. Hullámzó vonal

Ha szívvonalad nem határozott ívű, hanem inkább hullámosnak hat, akkor már több kapcsolaton is túl vagy, életedben megtapasztaltál sok érzelmi hatást, de nem találtad meg egyelőre az igazit, nem alakult ki még benned az elkötelezettség.

7. Sötét színű szívvonal

Ha szívvonalad sötét, vöröses színű, akkor lobbanékony, szenvedélyes, intenzív alkat vagy. Mélyen éled meg a kapcsolatodat, ezt partnered szereti is benned, ugyanakkor próbára is teszi néha a harmóniát.

8. Lefelé ívelő vonal

Sajnos boldogtalan élethelyzetben vagy. Párkapcsolatod nem ad okot bizakodásra, és ezt te is pontosan érzed. Ideje, hogy új erőre kapj, és előre tekints a bánat helyett!

Nincs még vége! Nézd meg a további lehetőségeket is: LAPOZZ!


9. Törés a vonalban

Ha a szívvonalad megtörik, majd folytatódik tovább, akkor ez olyan törést jelent, mely elszakadást, válást vagy elhidegülést takar. Jó hír viszont, hogy mivel a vonal folytatódik, ezért van kiút a boldogság felé - hogy ez a meglévő partnerrel, esetleg egy új kapcsolatban tud kibontakozni, azt a kéz többi karakterjegye mutatja meg.

10. Ez a leginkább látványos vonal a tenyereden

Ha ez a vonal erősebben látszik, mint bármelyik másik, akkor te hangsúlyosan az érzelmek embere vagy. Olyan erősen és intenzíven szeretsz, hogy az sokszor már fájdalmas is számodra. Rendkívül érzelmes és érzékeny vagy, mely sok boldogsággal, de sok szomorúsággal is jár.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?