DIÉTA

Ez a tü­kör­to­jás le­rob­bantja rólad a plusz­ki­ló­kat! Csúcs ez a re­cept!

Két­ség­te­len, hogy a tojás az egyik leg­jobb vá­lasz­tás reg­ge­lire! El­te­lít és lak­tat, de még min­dig tur­bóz­ha­tunk rajta, hogy egész­sé­ge­sebb le­gyen. Most egy olyan vál­to­za­tot mu­ta­tunk, ami ren­ge­teg rost­tal és vi­ta­min­nal egé­szíti ki a fe­hér­jék­ben gaz­dag fo­gást. Ha ezt reg­ge­li­zed, ebé­dig biz­tos nem le­szel éhes!

Ennél finomabb tükörtojást még nem ettél! Reggelire, de akár vagy vacsorára is pompás választás, ez biztosan mindenkinek ízleni fog!

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Pillanatok alatt el tudod készíteni, ráadásul szuper egészséges!

A tojás és a mellé kínált szalonna elegendő fehérjével és más fontos tápanyagokkal látja el a szervezeted, méghozzá úgy, hogy közben kiegyensúlyozott marad a vércukor szinted. Ettől a tojástól sokáig jóllakott leszel, ebédig eszedbe sem jut az éhség! 

De ez még mind semmi! Ehhez a tükörtojáshoz alapként zellert reszeltünk, mely a benne lévő vitaminokkal, ásványi anyagokkal szolgálja az egészségedet, másrészt csökkenti az étvágyat, így sokkal hatékonyabbá teszi a fogyókúrád!

Tojásos zellerkosár

Fotó: Pinterest

Hozzávalók:

  • 6 db tojás
  • 20 dkg tisztított, reszelt zeller
  • frissen őrölt bors
  • petrezselyem
  • tálaláshoz: 4-6 szelt pirított bacon
Fotó: Pinterest

1. Melegítsd elő a sütőt 190 fokra.

2. A megtisztított és lereszelt zellerttedd egy hat részes szilikon muffin sütőbe, majd minden mélyedésbe üss egy tojást.

Eközben a címlapon

3. Szórd meg a tetejét sóval és frissen őrölt borssal.

Fotó: Pinterest

4. Tedd a sütőbe 20-25 percre.

5. Miközben sül a tojás, készítsd el a bacont. Tedd egy serpenyőbe a szalonnaszeleteket és mindkét oldalukat süsd aranybarnára.

Fotó: Pinterest