SIKK

Ez a ru­ha­da­rab tilos az első ran­de­vún!

Biz­to­san te is ké­szü­lőd­tél már órá­kig a randi előtt. Nem vagy ezzel egye­dül, min­den nőnek hosszú és stresszes órák ezek. Hi­szen a leg­fon­to­sabb kér­dést a leg­ne­he­zebb el­dön­teni: hogy mit ve­gyél fel. Sze­ren­csére egy di­vat­ta­nács­adó meg­osz­totta a trük­kö­ket. A meg­ol­dás egy­sze­rűbb, mint hin­néd, ezt fi­gyeld!
címkék:

Minden nő hosszan készülődik az első randira, hiszen nagyon fontos, milyen benyomást tesz a férfira. De vajon milyen az ideális szett? Szexi, ami mindent megmutat, vagy visszafogott és hétköznapi? Egy divattanácsadó megosztotta a titkot!

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A laza ruhákat szinte bármilyen cipővel felveheted: szexi magassarkú csizma, edzőcipő vagy bakancs. Ezek a darabok kiemelik az idomaidat, de sokat meghagynak a fantáziának is.

 által megosztott bejegyzés,

Egy laza, pöttyös ruhával nyert ügyed van: visszafogottan csinos, de érzékien mutatja meg a női oldaladat.

 által megosztott bejegyzés,

A divattanácsadó szerint ugyanis azok a darabok, amelyek az előnyös oldaladat mutatják, jó benyomást tesznek a partneredre.

által megosztott bejegyzés,

Egy esti, sétálós randira tökéletes választás a farmer és egy testhez simuló póló – az elegáns blézer azonban komoly hatást ad.

 által megosztott bejegyzés,

Kedvenc kiegészítőid önbizalmat adnak – ez lehet egy elegáns nyaklánc, karkötő, vagy egy nagy fülbevaló is. Ha egy kicsit szorosabb ruhát választasz, az összhatás komoly lesz.

Eközben a címlapon

 által megosztott bejegyzés,

A férfiak imádják a laza, könnyű és kislányos hatású ruhákat, amikben mégis van valami rafinált szexiség. Ha gyorsan szeretnél hódítani, egy ilyen darabban garantált lesz a siker!

által megosztott bejegyzés,

Amit érdemes kerülnöd:

A divattanácsadó óva inti a nőket a túl feszes, mindent megmutató ruháktól, és nem csak azért, mert könnyűvérűnek gondolhatja őket a férfi...

által megosztott bejegyzés,

Ha olyan ruhát választasz az első randira, ami nem a te stílusod, ami túl feszes, kényelmetlen, rosszul érzed benne magad, vagy olyan cipőt, amiben nehezen tudsz járni, akkor kellemetlen élmény lesz a randi. Az alapszabály: soha ne kizárólag azért válassz ruhát, hogy tetsszél a férfinak – olyan szetted legyen, amiben jó érzed magad.

által megosztott bejegyzés,

címkék: