BOZÓT

Ez a po­li­ti­kus biz­tos nem mosta ki a szá­ját

Or­de­náré in­ter­jút adott a 168 órá­nak a li­be­rá­li­sok EU par­la­menti ve­ze­tője, a fog­sza­bá­lyo­zást még hír­ből sem is­merő, frö­csö­gően in­du­la­tos Guy Ver­hofs­tadt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Szó szerint azt mondta, hogy "trágyadombra kell dobni" Magyarország szabadon megválasztott miniszterelnökét.

A belga politikus a 168 Óra közéleti hetilapnak nyilatkozva azt mondta, az Európai Néppártnak el kellene határolódnia Orbán Viktortól,

„és odaküldeni, ahová tartozik: a politika trágyadombjára, az új, populista barátaival együtt”.

A szélsőliberális frakcióvezető szerint a magyar miniszterelnök  nem keresztény, és nem is demokrata, akivel szemben az EU kritikát ugyan fogalmazhat meg, de megállítani csupán a magyar szavazók képesek.

Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint szerint Guy Verhofstadt kereszténységről és demokráciáról prédikál, miközben ő maga testesíti meg a legnagyobb veszélyt ezekre az értékekre.

Guy Verhofstadt mániákusan bevándorláspárti politikus, megszállott módon képviseli Soros György és a migráció érdekeit, valamint a multikulturalizmust, az Európai Egyesült Államok megszállott hirdetője. Ma ezek jelentik a legnagyobb veszélyt egy erős Európai Unióra – emelte ki.
Rendszeresen egyeztetnek Sorossal.
Rendszeresen egyeztetnek Sorossal.

Hozzáfűzte: mindez mutatja a jövő évi európai parlamenti választások tétjét. Ha Guy Verhofstadt és társai kerülnek vezető pozícióba, egész Európából benvándorlókontinenst csinálnak – hangsúlyozta. Újságírói kérdésre elmondta azt is, a Sargentini-jelentés egy politikai támadás Magyarország ellen, amely a leghangosabb és legsikeresebb ellenálló a kényszerített bevándorlással szemben.

Eközben a címlapon
címkék: