DIÉTA

Ez a nő nem eszik bü­fé­kaját! Ez tör­tént vele, mióta egész­sé­get cso­ma­gol

Ka­ló­ria­szá­mo­lás? Napi több­szöri test­súly-mérés? Ez a nő egyi­ket se csi­nálja, mégis esz­mé­let­len jól néz ki! Titka sok­kal egy­sze­rűbb, mint hin­néd!

A 32 éves Katie Lolas eszméletlen jó formában van, karcsúsodott, kisebb ruhákat vehet magára, mióta megkezdte az életmódváltást – pedig a testsúlya nem lett kevesebb, a korábbiakhoz képest! Úgy tartja, hogy önmagában a kilók száma nem is jelent semmit, hiszen nem azt mutatja, mennyire karcsú vagy egészséges a nő.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram
EZT OLVASTAD MÁR?

A fiatal középiskolai tanárnő elveivel sokan értenek egyet, Instagram oldalán 80.000 követője van, akik figyelemmel kísérik táplálkozási tanácsait és életmódját. És bár a súlya több, mint 30 éves korában volt, a fiatal nő eszméletlen jól néz ki.

A fittneszőrült Katie erősebbnek, egészségesebbnek és magabiztosabbnak érzi magát, mint valaha. Úgy tartja, a rendszeres, kemény edzést nem lehet feladatként felfogni: része az életének, és imádja. Ráadásul egyáltalán nem diétázik – csak egészségesebb ételeket eszik, mint az életmódváltás előtt. Minden nőnek azt tanácsolja, hogy ne foglalkozzanak a súlyukkal, vágjanak bele az edzésbe, és nem csak a külsejük, az önbizalmuk is sokkal jobb lesz, mint valaha. Mellette viszont nagyon figyeljenek oda, hogy ne egyenek hulladék-kaját!

Katie minden hétre előre elkészít magának öt adag reggelit, öt adag tízórait és ebédet – utóbbiak meglehetősen színesek a zöldségek miatt. A heti étrend tartalmaz ízletes, proteinben gazdag ebédeket, görög joghurtot és zabpelyhet. Emellett sok vizet iszik, rostban gazdag gyümölcsöket eszik, és egyáltalán nem számolja a kalóriákat.

Helyette minden nap ugyanabban az időpontban tartja az étkezéseket, ugyanis a szervezetnek eszméletlenül fontos a rendszeresség. És egyáltalán nem foglalkozik a testsúlyával, ami több, mint öt kilót növekedett, mióta életmódot váltott.

Eközben a címlapon