MANI

Ez a mo­bil­szol­gál­ta­tók ka­rá­cso­nyi aján­déka!

Van, aki plusz adat­for­gal­mat kap a fa alá, és lesz, aki in­gyen te­le­fo­nál­hat az ün­ne­pek alatt. Íme a három nagy szol­gál­tató piros mas­ni­val át­kö­tött ka­rá­cso­nyi ked­vez­mény­lis­tája!
  • Szerző: MZ/x

Vodafone Magyarország

A Vodafone az ünnepek alkalmából a hangalapú lakossági és üzleti havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelei számára, egyszóval minden egyes ügyfelének korlátlan beszélgetést ajándékoz december 25. és 26. között. A cég úgy döntött, hogy aktiválni sem kell majd ezt a szolgáltatást.

A november 13. előtt aktivált feltöltőkártyás előfizetők esetében is immár automatikusan jár a díjmentes beszélgetés, a november 13. után aktivált feltöltőkártyás ügyfelek pedig abban az esetben részesülhetnek a díjmentes beszélgetésben, ha december 22. éjfélig legalább egyszer tetszőleges összeggel feltöltik a kártyájukat.

A mobilszolgáltató az év minden napján korlátlanul beszélgető Redes előfizetőiről sem feledkezett meg. Minden Redes és minden Android és iOS operációs rendszerű okostelefonnal rendelkező ügyfél a My Vodafone alkalmazásban 30 napig a legújabb Vodafone Passok és  egyéb adatmeglepetések közül válogathat.

Telekom

A Telekomnál 3 napon át korlátlanul lehet majd facebookozni és instagrammozni, anélkül, hogy csökkenne az előfizetők adategyenlege, mindegy, hogy a böngészőből vagy az alkalmazásba belépve használják. Ezt a kedvezményt lakossági havi díjas, Domino kártyás és üzleti mobilelőfizetők egyaránt élvezhetik, kivéve néhány speciális díjcsomagot. A kedvezmény igénybevételéhez mindössze valamennyi mobilnetes egyenlegre lesz szükség.

Ráadásul, ha a posztokhoz odaírjuk, hogy #mindenkibelead, akkor a Telekom posztonként 100 Ft-tal növeli a Telekom Autistic Art Alapítványnak szánt adományát, amit az autizmussal élő fiataloknak fenntartott otthonok fejlesztésére fordítanak majd.

Telenor

A Telenor ügyfelei is jól jártak. Az ennél a szolgáltatónál szerződött ügyfelek 24 napon keresztül, napi egy ajándékot kapnak. A cég adventi naptárában olyan meglepetések bújnak meg, mint a napi +1 GB adatmennyiség, korlátlan hipernet, vagy a MyTelenorba való belépéskor korlátlan beszélgetés.

Eközben a címlapon