SIKK

Ez a legjobb farmer, ha rövid a lábad

Rö­vi­debb­nek látod a lábad a tü­kör­ben, mint az átlag? Ne ke­se­redj el! Van meg­ol­dás. Apró tip­pek, csi­nos fa­zo­nok, máris nyerő le­hetsz!
címkék:

Az üzletek polcai telis-tele vannak farmerekkel. Rengeteg színű és fazonú nadrágot találsz, elég nehéz közülük választani. Attól, hogy arányaiban a ested nem tökéletes, és a tükörbe nézve rövidnek látod a lábad, még fantasztikus csinos lehetsz egy ilyen nadrágban is. Válassz olyan farmert, amely optikailag a legelőnyösebb, és persze kényelmes, és csinosan áll rajtad. Ebben segíthetünk!

1. Sötét színű farmer

Fotó: 123RF
EZT OLVASTAD MÁR?

A sötét szín a farmer nadrágnál is jobban áll, ha rövidek a lábaid.

2. Klasszikus fazon

Fotó: 123RF

Mindig beválik ez a fazon, nem túl szűk és nem túl bő, a hossza sem torzítja el az alakod. Ha magassarkú cipőt veszel fel, még csinibb leszel benne!

3. Szűk farmert is felvehetsz

Fotó: 123RF

Bátran hordj akár szűk farmernadrágot, arra figyelj oda, hogy ne csípőnadrág legyen, de ne is magas derekú. Fontos, hogy a felsőd se érjen le a csípődig, ne rövidítsd le az alsó tested!

4. Háromnegyedes farmer

Fotó: 123RF

Nem kell lemondj a háromnegyedes farmerről sem, de semmiképpen se a hosszú nadrágodat hajtsd fel. A felhajtás ugyanis optikailag szintén csal, de nem az előnyödre!

Eközben a címlapon
címkék: