MAMAKLUB

Ez a kis­mama fel­rob­ban­totta az in­ter­ne­tet! Ilyet még nem lát­tál!

Ez a kis­mama olyat mu­ta­tott, hogy le­esett az ál­lunk. És biz­to­sak va­gyunk benne, hogy a tiéd is le fog.
  • Szerző: FÁB

Láttunk már néhány kismamát, de ez a modell bizony egészen meglepőt mutatott. Az ausztrál lány 36 hetes terhes, és az Instagramon egész seregnyi rajongóra tett szert. Ugyanis a gömbölyödő pocak ellenére még mindig látszanak hasizmának bordái - arról nem is beszélve, hogy mennyire elképesztő a teste néhány héttel a szülés előtt. És mielőtt rosszallóan csóválnád a fejed: az orvos szerint a fizikuma teljesen rendben van, terhessége várhatóan zökkenőmentes lesz.

A modell egyébként terhessége alatt többször is dokumentálta, mi történik a testével. Egyik fotóján például a barátnőjével szerepel. A barátnő mindössze 1 hónappal járt a kép elkészültekor előrébb a terhességben, mint Chontel Duncan, aki akkor a 21. hétben volt. És nézd meg az elképesztő különbséget!

Alakját egyébként annak köszönheti, hogy egy edzőterem tulajdonosaként igencsak rendszeresen és keményen szokott edzeni. Persze ez alatt ne közepes tempójú sétát érts a terhesség során, hanem akár kick-box órákat.

Chontel azt mondja, minden nő különböző, és terhességeik is eltérően zajlanak. És bár tisztában van vele, hogy vannak, akik gyűlölködnek a fotói láttán, de ő élvezi a terhességet és egészséges.

fotók: instagram
fotók: instagram

Mi pedig őszinte döbbenettel nézzük a fotóit, azzal pedig teljesen egyetértünk, hogy valóban nagyon sokfélék és különbözőek vagyunk. Ha pedig ő tényleg ilyen jól érzi magát a bőrében, a kicsi pedig szépen fejlődik és egészséges, nos, akkor tényleg csak gratulálni tudunk. Le a kalappal!