INSIDER

Ez a férfi gyúj­totta az édes­any­jára a la­kást

Szo­bába zárta édes­any­ját, majd rá is gyúj­totta a la­kást egy deb­re­ceni férfi. Meg is mu­tat­juk, ki képes ilyes­mire...
  • Szerző: Ripost

Kis híján megölte egy debreceni férfi az édesanyját: bezárta őt társasházi lakásuk egyik szobájába, ezután pedig ruhaneműket gyújtott meg a folyosón. Miután végzett a gyújtogatással, elment otthonról, mint aki jól végezte dolgát.

Az asszony a szomszédoknak köszönheti életét, akik a kiáramló füstre lettek figyelmesek. A lakók csodával határos módon bejutottak a lakásba, és kimentették az idős hölgyet. Ezután ők hívták a katasztrófavédelem, valamint a rendőrség munkatársait.

EZT OLVASTAD MÁR?

A rendőrség most a lakosság segítségét kéri, mivel a tettesnek nyoma veszett. A nyomozók a 30 éves Elek Lajossal szemben országos elfogatóparancsot adtak ki.

Ő akarta édesanyjára gyújtani a házat a Petőfi téri társasházi lakásán:

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a történtekkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy hívja a 112-es központi segélyhívó számot.