FÜLES

Ext­rém cuc­cok­ban a Rap­ülők

A hét­vé­gén a Papp László Sport­aré­ná­ban dupla kon­cer­tet adó Rap­ülők tag­jai sty­lis­tok se­gít­sé­gé­vel egy iga­zán meg­hök­kentő idő­uta­zá­son vet­tek részt.

Legalább 30 ruha és parókák segítségével képzelték el azt, hogy milyen lett volna, ha tovább zenélnek, és a folyamatos megújulás jegyében évről-évre új stílusra kellett volna váltaniuk.

Geszti Péterék eljátszottak a gondolattal, mi lett volna, ha nem hagyják abba a csúcson, és ahelyett, hogy két sikeres lemez után elbúcsúznak egymástól és a közönségtől, inkább együtt maradnak és hogy ne legyenek unalmasak, az éppen aktuális menő zenei stílusra és az ezzel járó külső változtatásokra adják a fejüket és a testüket.

A képre kattintva galéria nyílik! (Fotó: Nánási Pál)
A képre kattintva galéria nyílik! (Fotó: Nánási Pál)
EZT OLVASTAD MÁR?

A vicces fotózáson nagyon jó volt a hangulat, hiszen a stylistok meghökkentő parókákkal, ruhákkal, bajszokkal és szakállakkal érkeztek. Bár Berkes Gábor hosszú idő után újra hajasbaba lett, Szentmihályi Gáborral és Geszti Péterrel is egyetértettek abban, hogy örülnek, amiért nem kellett a valóságban is átesniük ezeken az átalakulásokon.

Szerintem azért hagytuk abba, hogy ne kelljen így megújulnunk, ahogy most kinézünk

– mondta nevetve Berkes Gábor.

A képre kattintva galéria nyílik! (Fotó: Nánási Pál)
A képre kattintva galéria nyílik! (Fotó: Nánási Pál)

Funky zenekarként hatalmas mikrofonfejű parókával a fején Geszti Péter például Rapülő-szőnyeg árusnak érezte magát, majd egy elvont rocktrió tagjaiként sárga-fekete ruhában vad rockerek lettek, s végül feketébe öltözve,leginkább a The Cure együttesre hajazva az alternatív vonalat célozták meg.