ÉLETMÓDI

Extra mély behatolást nyújt ez a póz, és sorozatorgazmust a nőnek!

Fergeteges élményben lesz részetek, ha kipróbáljátok pároddal, amit most mutatunk.
címkék:
  • Szerző: THE_D

A szex akkor a legforróbb, amikor teljesen kitölti a férfi a nőt, és mindketten megélik az együttlét igazi mélységét. Ebben segítenek azok a pózok, amelyeket most mutatunk. Olyan erős és mély lesz tőlük a behatolás, hogy eszményi érzés - ráadásul a G-pontot stimulálva a sorozatorgazmus is sokkal könnyebben elérhetővé válik.

1. Térdelő

 

A férfi fél térdre ereszkedik, a nő pedig háta mögött kezével támaszkodik meg, lábát pedig a férfi nyaka köré fonja. Teljesen szabaddá válik minden terület, mely egy hagyományosabb pózban bejárhatatlan. Mindent betöltő érzés!

Mutatjuk a következő pózt is! LAPOZZ!


2. Szemben ülve

Szinte mint a lovaglópóz, olyan jellegű ez az együttlét. Csakhogy a nő lába itt is a férfi nyaka köré emelkedik, a férfi pedig törökülésben, alulról támasztja meg a nőt. Nagyon intim, nagyon mély így az aktus, extraként pedig ez a póz a nő csiklóját is folyamatosan stimulálja.

Nézd meg a következő pózt is! LAPOZZ!


3. Lovaglás másképp

Nem csak háttal, de oldalról, ollózva valósul itt meg a lovaglópóz. Így nem csak a behatolás mélysége, de a szöge is teljesen új élményt nyújt. Mindent felforrósít ezen felül, hogy a nő diktálhatja a ritmust és a tempót, a férfi pedig gyönyörködni tud a nő ringó csípőjében ezalatt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?