SHOWBIZ

Ko­moly balhé, majd­nem össze­ve­re­ke­dett a TV2 két sztárja

A lelki ter­he­lést lát­ha­tóan a Ki­hí­vók vi­se­lik ne­he­zeb­ben.
  • Szerző: sv

Az Exatlon Hungary nyolcadik adásában ismét a luxuslakért küzdöttek meg egymással a versenyzők. A műsor történetében először sikerült a Bajnokoknak nyerniük, ezért elköltözhettek a táborból, ám az ünneplés előtt, még a küzdelem alatt egy csúnya balhé szemtanúi lehettek a nézők.

Fotó: TV2

A Kihívók közül Mischinger Péter tiszteletlenül viselkedett ellenfele, a testépítő, Bereczki Krisztiánnal szemben, ez pedig több csapattársának is feltűnt, de csak Bán Norbert adott hangot a nemtetszésének. Az indulatok annyira elszabadultak, hogyha csapattársaik nem állítják le a két fiút, akár verekedésbe is torkollhatott volna a vita, ami a szabályok értelmében egyébként automatikus kizárással jár.

EZT OLVASTAD MÁR?
Bán Norbert
Bán Norbert

"Igazából nem nekünk, a csapatnak kell változni, hanem neki. Örülnék, ha egy egységként, csapatként tudnánk mindig működni, de van, amit nem tudok elviselni.

Mischinger Péter
Mischinger Péter
Nálam a tisztelet az első, és ezt ő még nem tanulta meg ebben az életben

- reagált a történtekre Norbert, akit már régóta zavart csapattársa stílusa, ezt pedig többször is a tudtára adta. Társai úgy érzik, hogy a köztük lévő konfliktusnak csak akkor lesz a vége, ha egyikük hazamegy.