HŰHA

Mez­te­len képek ke­rin­ge­nek a neten az eu­ro­ví­zió győz­te­sé­ről

Olyan fotók ke­rül­tek fel a netre, ami­ket jobb eset­ben csak az éne­kesnő ba­rát­já­nak lenne sza­bad lát­nia. Benne van a pak­li­ban, hogy to­vábbi pi­káns képek is elő­ke­rül­het­nek.
  • Szerző: WM

A 25 éves Lena Meyer-Landrut 2010-ben megnyerte Németországnak az Eurovíziós dalversenyt. Az énekesnő most ismét a bulvárlapok címoldalára került, ezúttal azonban nem a tehetsége miatt. Lenáról ugyanis meztelen képek kerültek fel  netre, amelyek igen nagy érdeklődést keltettek a közösségi oldalakon. Pár óráig bárki láthatta őket, ám az illetékesek hamar észbe kaptak, és leszedették azokat. 

EZT OLVASTAD MÁR?
A privát fotókon az énekesnő meztelenül és fehérneműben is pózol, de kikerültek a világhálóra a Lena barátjának szánt szerelmes üzenetek is.

Azt egyelőre nem sejti senki, hogy kik tehették közzé a képeket, az azonban valószínűnek tűnik, hogy egy két évvel ezelőtti lopáskor kerülhettek illetéktelen kezekbe. Ekkor ugyanis feltörték a dalverseny korábbi győztesének autóját, és ellopták a laptopját. 

A Bild információi szerint Lenat meg is zsarolták az elkövetők, és csak azután hajlandóak felhagyni a képek terjesztésével, miután az énekesnő hajlandó lesz fizetni egy nagyobb összeget. Lane Meyer-Landrut menedzsmentje nem volt hajlandó válaszolni, hogy tettek-e jogi lépéseket az ügyben.

Az elkövetőknek a lopás mellett zsarolás miatt is felelniük kell majd a bíróságon, ha elfogják őket.