MANI

Eu­rópa leg­na­gyobb Alfa Romeo ta­lál­ko­zója Zán­kán

Jú­lius 12-én és 13-án, pén­te­ken és szom­ba­ton ti­zen­har­ma­dik al­ka­lom­mal ren­dezi meg az Alfa Amore on­line kö­zös­ség Eu­rópa leg­na­gyobb Alfa Romeo ta­lál­ko­zó­ját, Al­faCity-t Zán­kán. A szer­ve­zők vá­ra­ko­zá­sai sze­rint si­ke­rül a ta­va­lyi, 1410 autós lá­to­ga­tói re­kor­dot meg­dön­teni.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

A márka elválaszthatatlan részét képezi idén109 éves történelme, ezért az idén először kétnapos AlfaCityben a szokásoknak megfelelően kiemelt helyen tekinthetik meg a látogatók a márka aktuális modelljeit, valamint az old- és youngtimer korú Alfa Romeókat.

A találkozó minden ötödik résztvevője külföldi, több olasz márkaklub is képviselteti magát, de idén nemcsak a környező országokból, hanem még Oroszországból is várnak vendégeket.

A szervezők együttműködve a Magyar Autóklubbal és a Groupama Tanpályával, kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságos autózásra, ezért a közlekedésbiztonsággal és a baleset-megelőzéssel kapcsolatos programok és előadások is várják a résztvevőket.

A rendezvény az izgalmas autókon túl számos programmal várja az érdeklődőket: lesz távirányítós autók versenye, akadálypálya, szörfrodeó és különböző gyerekprogramok is.

A nap házigazdája idén is Rákóczi Ferenc rádiós műsorvezető, az Alfa Romeo hazai márkanagykövete. A programok sorát mindkét este hajnalig tartó bulikzárják, amelyeken fellép többek között Edo Denova, Willcox és Antonyo, szombaton este pedig a soproni SativuS zenekar is szórakoztatja majd a találkozó résztvevőit.

A rendezvény reklámfilmje, Rákóczi Ferenc főszereplésével:

Eközben a címlapon

A rendezvényre itt tudtok regisztrálni.

címkék: