SIKER PÉNZ CSILLOGÁS

Így fek­tesd be az Eu­ro­jack­pot 22 mil­lió eurós nye­re­mé­nyét!

Nincs olyan ember, aki ne kép­zelte volna el, mire köl­tené a ha­tal­mas össze­get.

Nagy a tét! Most pénteken sorsolják az Eurojackpot számait, a főnyeremény 22 millió euró, ami átszámítva 6,8 milliárd forint. Ennyi pénzből munka nélkül is életünk végéig kényelmesen élhetünk, sőt ha valaki jó pénzügyi tanácsadót talál, még tovább növelheti vagyonát! Ám aki ilyen hatalmas összeget nyer, mindenképpen számolhat azzal, hogy szakemberek nélkül képtelen lesz kezelni a hirtelen jött vagyont.

Ezért mindenekelőtt érdemes életvezetési tanácsadóhoz fordulni, aki a kezdetekben segít feldolgozni a hatalmas változást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mindemellett egy jó ügyvédre és egy pénzügyi tanácsadóra is szükség lesz, ők generációkon át segíthetnek kezelni a családi vagyont.

Szakemberünk befektetési ötletei: az ingatlanfelvásárlás mellett érdemes részesedést vásárolni nyereséges cégekben, esetleg egy jól működő céget venni, ha a tulajdonos már ki akar szállni az üzletből és nincs örököse.

Emellett célszerű a jövőre is gondolni, és a jövő technológiáiba befektetni.

Az Eurojackpot szelvényeket érdemes már most megvásárolni, hiszen pénteken este hét órakor minden kiderül, és egy szerencsésnek talán örökre megváltozik az élete!