SIKER PÉNZ CSILLOGÁS

Ezt tedd, ha meg­nye­red az Eu­ro­jack­pot 14 mil­li­ár­dos fő­nye­re­mé­nyét

Múlt héten sem volt nyer­tes szel­vény, így ezen a héten már 46 milló euró a vár­ható fő­nye­re­mény.
  • Szerző: Bati

Forintra átszámolva ez az összeg: 14 milliárd 168 millió forint, ami egy átlagembernek szinte felfoghatatlan. Az biztos, ha valaki megnyeri az e heti főnyereményt és jól befekteti, még a dédunokáinak sem kell dolgoznia. Péntek este minden eldől.

Fotó: 123RF

Nagyon óvatosnak kell lennie annak, akinek kihúzzák a számait. Nem javasolt nagydobra verni az örömhírt, mert az összes rokon, barát valószínűleg megrohamozza egy kis segítségért. Tanácsolt felkeresni egy megbízható, jó nevű, évtizedekre visszavezethető múltú ingatlan tanácsadó, vagy befektetési céget. Különben könnyen átverés áldozatává válhat a nyertes és hamar megcsappan a 14 milliárd forintos összeg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Mindenképpen érdemes először is jól átgondolni mire költse a pénzt a szerencsés nyertes – mondta Kováts Tamás ingatlan tanácsadó. – Mert tényleg igaz a mondás, könnyen jött, könnyen megy. Én mindenképpen azt javasolnám a nyertesnek, ne kezdje el szórni a pénzt. Először is az rögtön gyanús lesz a szomszédoknak, ismerősnek. Én három részre osztanám a pénz befektetési forrásait. Először is az ingatlan, az örök arany és az állami kötvények, amik jó hozamot hoznak. Ha valaki ügyesen fekteti be ezt a pénzt, még a dédunokáinak sem lesznek anyagi gondjai.”

Szakértőnk azt tanácsolja, először azért váltsa valóra saját, illetve szerettei vágyát a nyertes, utána jöhet a befektetés.

Az ingatlan befektetésnek nagyon kicsi a kockázata – folytatta a tanácsadó. – Hiába ingadoznak az árak, de hosszú távon megéri a befektetést. Én mindenképpen több lakásból álló, újépítésű társasházakba fektetnék. Mondjuk, ha húsz lakásról van szó, akkor tizenhetet megvennék, a többit kiadnám. De ennyi pénzből már egy igazán impozáns, nagy irodaházba is érdemes befektetni. Persze nem mindegy hol helyezkedik el. De tényleg nem szabad elfelejteni, hogy érdemes több lábon állni.”