SIKER PÉNZ CSILLOGÁS

Ezt tedd, ha mil­li­ár­do­kat nyersz az Eu­roJack­po­ton!

Az Eu­roJack­pot heti fő­nye­re­mé­nye 15 mil­lió euró, azaz több mint 4,5 mil­li­árd fo­rint. El­árul­juk, mibe fek­tesd a pén­zed, ha egy pil­la­nat alatt mesés va­gyon üti a mar­kod.

Ha valaki hirtelen nagyobb összeghez jut, érdemes kikérnie szakemberek véleményét a pénz befektetéséhez -  mondta Szabó Mária pénzügyi tanácsadó. 

A szakember szerint elsőre egy átlagos bérből élő ember számára ijesztő lehet egy több mint 4,5 millárd forintos nyeremény, azonban nem szabad megijedni, hiszen a pénzre vonatkozó általános szabályok ugyanazok, mint egy kisebb összeg esetében. 

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: 123RF

A pénzügyi tanácsadó szerint ha valaki megnyer egy ilyen hatalmas összeget, legalább fél évig nem ajánlott hozzányúlni a pénzhez, és minden esetben ki kell kérni pénzügyi tanácsadó, ügyvéd és pszichológus tanácsát.  

Az ingatlan, a deviza és az arany mindig jó befektetés!

Ha te lennél az EuroJackpot főnyereményének nyertese, mindenképpen figyelj oda ezekre: 

  1. Tartsd be a fokozatosság elvét és ne változtass életkörülményeiden egyik napról a másikra. 

  2. Ne dönts egyedül!

    Eközben a címlapon
  3. Az arany és az ingatlan mindig jó befektetés. 

  4. Jó ötlet lehet megújuló energiaforrásokba fektetni a pénzt. 

  5. Tartsd titokban a dolgot, és csak közeli családtagjaidnak áruld el, hogy milliókra tettél szert. 

Karácsony közeledtével fontos azokra a nehéz sorsú emberekre, vagy visszafordíthatatlan betegségben szenvedőkre gondolni, akiknek egy apró figyelmesség is sokat jelent. Nagyobb összegű adományokat a névtelenség megőrzése mellett is el lehet juttatni a segélyszervezeteknek. 

Az Eurojackpot-szelvényeket érdemes már most megvásárolni, hiszen pénteken este hét órakor minden kiderül, és egy szerencsésnek talán örökre megváltozik az élete!