SIKER PÉNZ CSILLOGÁS

Ezt tedd, ha meg­nye­red az Eu­roJack­pot mil­li­ár­dos fő­nye­re­mé­nyét

Most pén­tek este hét óráig add fel szel­vé­nye­det, ha meg aka­rod nyerni a 15 mil­lió eurót.

Az átlagembernek szinte felfoghatatlan összeg az EuroJackpot forintra átszámolva négy milliárd, hatszázhúszezernyi főnyereménye. Az biztos, ha valakinek sikerül eltalálni az összes számot, alaposan el kell gondolkoznia, mit kezd ennyi pénzzel!

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mert az pszichológusok szerint a nyertesek 99 százaléka rögtön szórni kezdi a pénzt. Megvalósítják régi vágyaikat és mindenből a luxust választják. A megkérdezett egy szakembert, mit tegyen az, aki megnyeri az EuroJackpot 15 millió eurós főnyereményét.

„Az természetes, hogy ilyenkor a legtöbben kocsira, lakásra, utazásra költenek" – mondta Nagy Roland, befektetési tanácsadó. "Ez rendben is van, de én azt javaslom legelső lépésként a nyeremény felét tegyék félre. A maradékból költekezzenek. Amikor a legfőbb vágyaikat megvalósították, akkor mindenképpen szükségük lesz szakértő segítségére. Egy életvezetési tanácsadóra és egy pénzügyi szakemberre. Hosszú távban kell gondolkozni, több lábon kell állni.”

A szakértőnk elmondta, hogy a két legbiztosabb befektetés az arany, meg az ingatlan. Mert ezeknek, hiába ingadozik az ára, hosszú távon biztos nyereséget hoznak. Emellett érdemes a jövő technológiájába, valamint a hulladék újra felhasználó üzletágba fektetni. Az biztos, hogy állami kötvényeket is érdemes venni, mert azoknak biztos a hozama.