ÉLETMÓDI

Ettől a trükk­től pom­pás lesz a ker­ted! Cso­dá­jára jár min­denki

Könnyű és olcsó prak­ti­kát mu­ta­tunk, ker­ted pedig min­den­kit ámu­latba ejt majd.
címkék:

Nem kell költségebe verned magad ahhoz, hogy kertedből igazi mesebirodalmat varázsolj. Néhány ügyes trükk, és máris bámulatos látványt tudsz elérni. Jó hír, hogy még csak rutinra vagy kézügyességre sem lesz különösebben szükséged, mégis nagyszerű lesz a végeredmény.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Emeletes virágálom

A kaspókat megfelelő méretben és módon helyezd egymásra, máris kész virágtorony fog pompázni bejáratod mellett. Az ábra alapján könnyen kivitelezheted te is.

2. Kőszegély

Kisebb és nagyobb kövekből gyönyörű keretet adhatsz teraszodnak. Íme egy szép, egyszerű és könnyen utánozható példa.

3. Mini sziklakert pozsgásokkal

Ha annyi köved nincs, mely a szegélyhez elegendő  mennyiséget adna, akkor néhány nagyobb példány is  megteszi. A kövirózsák imádni fogják, te pedig egy valóságos kis sziklakertet készíthetsz belőlük.

4. Virágláda hangulatfényben

Meghitt és álomszép hangulatot ad, ha a virágládákba mécseseket helyezel, és így világítod meg a kerti asztal környékét az esti beszélgetésekhez.

5. Színes kaspókavalkád

Üres konzerveid, kidobásra ítélt fémdobozaid színes festékkel vidám és üde kaspókká alakíthatók. Valóságos felüdülés lesz a látvány.

Eközben a címlapon

6. Úszó virágmámor

Ha szereted a vágott virágokat is vázában csodálni, akkor próbáld ki, milyen szépséget adnak a vízen úszkálva. Mi kell hozzá? Mindössze kevés buborékfólia, melyet a virágok feje alá erősítesz.

7. Vidám kavicsdíszek

Kisebb kavicsokból vidám és különleges díszeket is készíthetsz. Például apró lábnyomokat a terasz korlátjára.

címkék: