SIKK

Ettől robban fel 2018 nyarán a női divat, kihagyni tilos!

Még a tél­ben já­runk, de las­san ideje ki­ta­lál­nod, mi­lyen le­gyen a nyári ru­ha­tá­rad, mik le­gye­nek az alap­da­ra­bok. Egy biz­tos, le­gyen köz­tük né­hány csí­kos holmi, ra­gyogni fogsz ezek­ben a cuc­cok­ban!
címkék:

Az idei nyárona  csíkok a szokásosnál is nagyobb hangsúlyt kapnak a divatban, és ez a trend az eddiginél is erőteljesebben képviselteti magát. Legnagyobb előnye a hosszában futó csíkoknak, hogy karcsúsítanak. Tarts be egy-két alapszabályt, amit érdemes betartanod és igazi bombázó lehetsz a csíkos ruhádban.

1. Játék a csíkokkal

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A keresztben csíkos felső és az átlós csíkozású szoknya remekül kihangsúlyozza a derekadat. A masni imádnivaló és elrejt mindent, amit nem szeretnél megmutatni.

2. A minden csíkos

A csupa csík összeállítás alapja, hogy a vékony és vastagabb csíkok váltják egymást. Így biztos, hogy azt emelik ki az alakodból, amit hangsúlyozni szeretnél.

3. Az ejtett vállú

Szélesebb vállaknál érdemes sötét színben választani ezt a fazont, az optikai hatás nem marad el.

4. A széles csíkos

Minél szélesebbek a csíkok, annál nagyobbnak mutatják a felületet alapszabályt érdemes figyelembe venni mert így ez a minta vékony, magas nőkön mutat a legjobban.

5. A csíkos nadrág

A hosszában csíkos nadrágok bő fazonban előnyösek igazán. Így eltakarják ha nincs tökéletes lábad, ráadásul érdemes megtörni a csíkokat, így sokkal magasabbnak fogsz tűnni bennük.

Eközben a címlapon

6. A szivárvány minden színében

A csíkok színei és az ejtett vállú, fodros fazon igazán egyedi darabot varázsol ebből a ruhából. Pici cici előnyben!

7. Szexi egyberuha, franciás stílusban

A rafinált variációk tárházát vonultatja fel ez az egyszerűnek tűnő ruha. Az ejtett váll, a gallér a zsebek a végig gombolás és maga a szabásvonal mind-mind garantálja, hogy karcsú istennőként tündökölj benne.

7. Vagány szafari stílus

A kalap és a nyers színek uralják ezt az összeállítást, de igazán pikánssá a haspóló teszi. Lenyűgöző harmónia bátraknak!

címkék: