SHOWBIZ

Ettől el­ol­vadsz, így még nem lát­tad Harry her­ce­get és Meg­han her­ceg­nét

Ez­út­tal gye­re­kek­kel ta­lál­koz­tak, és iga­zán jól vi­sel­ték a haj- és sza­káll­hú­zo­ga­tást.
  • Szerző: Ripost

Harry herceg és Meghan hercegné Írországba utazott, ott képviselik a brit királyi családot. Ezúttal gyerekek társaságában fotózták le őket - a látottak alapján pedig biztos, hogy nagyszerű szülők lesznek.

Forrás: action press/PPE/face to face
Forrás: action press/PPE/face to face
Fotó: Northfoto

A dublini Croke Park az ír labdarúgó válogatott stadionja, ott találkoztak a sportrajongó fiatalokkal, akikkel elképesztő kedvesen bántak. Meghant láthatóanaz sem zavarta, amikor egy hároméves megragadta loknijait, ahogy Harry sem izgatta magát amikor megcibálták szakállát. A herceg mókás grimasszal válaszolt, amivel csak még felhőtlenebbé tette a hangulatot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Forrás: action press/PPE/face to face
Forrás: action press/PPE/face to face
Fotó: Northfoto

A hercegnek és hercegnének a találkozó alattle sem lohadt a mosoly az arcáról, láthatóan nagyon élezték a gyerekek társaságát - írja a Daily Mail. Azt is megbeszélték velük, ki milyen sportot szeret, és mit jelent nekik a Croke Parkban játszani.

Látogatásuknak egyébként azért volt jelentős szerepe, mert a stadionnál a brit katonák 1920-ban, egy mérkőzés közben tüzet nyitottak és 14 fegyvertelen embert végeztek ki a "Véres Vasárnapon".