OTTHONKA

Eszméletlen, mennyi mindenre jó a férfiing!

Kinőtte, megunta a férjed? Ki ne dobd! Íme, 9 imádni való szuper ötlet, hogy új életre keltsd a gardrób mélyén feledésbe merült ingeket!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Kis kreativitással, némi varráskészséggel elképesztő dolgokat alkothatsz a szekrény mélyén lapuló ingekből. Sőt, ha rákapsz az alkotás ízére, a turkálókban szinte fillérekért juthatsz jobbnál jobb alapanyaghoz - éppen a férfi ingek révén. Ez a ruhadarab ugyanis szinte mindig kiváló textíliából készül, fantasztikus színeket és mintákat vadászhatsz! A férfiing mérete lehet óriási, rengeteg hasznos felülettel, ha kilóra veszed, csak jól járhatsz.

1. Szexi fölső buliba

Öltsd magadra trükkösen párod ingét. Az ujjába ne bújj bele, nyakrésze a hónaljad alatt fusson körbe. Felül ne gombold be, így igazán szexi, az ing két ujját pedig passzentosan csavard a derekad köré, elöl pedig kösd meg egy látványos masniban. Te leszel a bulikirálynő!

2. Kötény

Egy elnyűtt csíkos ingből, nemcsak praktikus, de igazán jópofa kötényt varázsolhatsz. Két oldalt a varrás mentén vágd ketté az inget, majd az ujjaknál ívben a gallérig. Vágd körbe a gallért is, úgy, hogy hagy rajta pár centit a szegéshez. Az egyik ujj mandzsetta részéből szabj zsebet a kötényre, a hátsó anyagból pedig készíts fodrot az aljára.

3. Táska

Egy jó anyagú, vagy mintájú ingből tökéletes táskát készíthetsz.  Úgy szabd ki, hogy a gombsor a táskád dísze is legyen egyben. Varrd össze a széleket és a gombok mentén az anyagot, majd rögzítsd a táska füleit is. Egy ilyen táskát használhatsz tárolónak is, egy jó mintával a lakásod dísze is lehet.

4. Díszcsomagolás

Nemcsak ötletes, egyedi, de szuper tartós díszcsomagolót készíthetsz  ingujjból.  Vágd le méretre az ing ujját, az alját kifordítva varrd össze és helyezd bele az üveget. Kötözőnek használhatsz régi nyakkendőt is!

Nagyon cool! Odaképzelünk egy kis savanykás-kesernyés férfi parfüm illatot... szeretnénk átadni valakinek ezt a palack bort!

5. Csábosan lezser otthonka

Új életre kel a levetett férfiing, ha a néhány ravasz szabásvonallal saját testedre igazítod. Hidd el, párod értékelni fogja kreativitásodat!

6. Kánikulablúz forró napokra

20 perc alatt elkészítheted ezt a húzott nyári fölsőt, ha nincs varrógéped akár kézzel is összeöltögetheted.

7. Díszpárna

Ingből készült díszpárnák a lakásod különleges díszei lehetnek. Vágd az inget a párna méretére. A  gombolás nem csak díszként funkcionál, egyben megvan a párna "bejárata" is.  Legyél kreatív, dekorálhatod tovább nyakkendővel, mandzsettával, zsebkendővel is.

8. Partedli a babának

Egy leselejtezett férfiingnek hatalmas a felülete. Több babaetetéshez használatos előke kijön belőle. Ha úgy szabod, hogy beleessen az ing hajtókája, passzérésze vagy gombolása, igazán izgalmas variációkat kapsz. 

9. Kettőből egyet

Régi kedvenc, de már megunt, vagy kinőtt ruháidból kis kézügyességgel újat varázsolhatsz! Vágd le a pólót és az inget a mellrész alatt, majd varrd össze a két ruhadarabot.

 

címkék: