ÉLETMÓDI

Eszelősen bizarr helyre járnak kielégülésért újabban a japánok

Vannak meghökkentő elképzelések a szigetországban a kéjelgéssel kapcsolatban, de a teaházas gésavilág már a múlté. Újabban bizarr orgazmuskamrák fogadják a szexéhes férfiakat. Döbbenet, ami odabent van!
címkék:
  • Szerző: J.D.

Nálunk is egyre több hirdetés jelenik meg kéjelgésre kivehető szobákról; pár óra légyottért a szexéhes párok minden pénzt megadnak. A japánokhoz képest azonban sehol se vagyunk, a szigetországban virágzó ipar épül a szexhotelekre. Tokió Shibuya negyedét nemcsak a helyiek, a turisták is előszeretettel látogatják, hogy a titokzatos luxusszobákban éljék át a gyönyört. Ugyanis nem egyszerű szállodai szobákat kell elképzelni, ezek bizarr eszközökkel felszerelt szexkamrák!

Minden magára valamit is adó szexhotel biztosít például szado-mazó szexhez szükséges kellékeket, vibrációs ágyakat, szexbabákat és kondomautomatákat. De ez még csak a jéghegy csúcsa. A sejtelmes fényekkel megvilágított, üvegezett plafonú hotelekben meghökkentő szexjátékszereket is árulnak, és vannak tematikus szobáik is. A képzeletük messze túlmutat a bizarr kínzóeszközökkel felszerelt bdsm-szobákon: akad iskolai tanterem, orvosi szoba és repülőgép-fedélzet is. Így a vendégek a pornófilmek helyszínein érezhetik magukat.

Természetesen vannak hagyományos szobák is a kéjházakban, a legtöbben ezt veszik igénybe, de elég sokszor előfordul, hogy a külföldi turisták véletlenül tematikus szobát vesznek ki. Nagy lehet a meglepetés, amikor szembesülnek a valósággal…

A szexhotelek diszkréten bújnak meg a városban, de az elnevezésükből mindenki tudja, miféle szálláshelyről van szó: Hotel Casablanca, Szerelem, Találka… A legtöbb szerelemhotel halljában egy érintőképernyős automata intézi a szobafoglalást, de sokszor egy jegykiadóhoz hasonló ablak mögötti alkalmazottal kell leegyeztetniük, milyen szobát vennének igénybe.

A virágzó szexipar ellenére Japánban is fogy a népesség, egyre kevesebb a házasság, és a fiatalok nagy része egyáltalán nem szexel. A szexhotelek nemcsak abban segítenek, hogy az eszméletlen pici lakásokban élő japán fiataloknak legyen hol összejönniük, hanem abban is, hogy ezek az izgalmas szobák, a hotelek titokzatossága vonzza őket, így megjöhet az alacsonyabb libidójúak szexuális étvágya is. Odabent pedig megtapasztalják, milyen együtt lenni a világot kizárva, és azt csinálni, amit akarnak – utóbbi szexológusok szerint erősíti a párkapcsolatokat.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?