TESTFACTOR

Esze­lős, amit a 71 éves Stal­lone művel az edző­te­rem­ben

Ké­szül az új Rambo film for­ga­tá­sára, így nem en­ged­heti el magát a hol­ly­woodi sztár. A Rocky fil­mek fő­hőse nem áll le az izom­épí­tés­sel.
  • Szerző: J.D.

Valljuk be, a férfiemberek többsége 70 felett kényelmesen hátradől, mondván, hogy a javát már letudta, jöhet a jól megérdemelt, nyugdíjas pihenés. Azonban Stallone-t nem ilyen fából faragták: bár már betöltötte a 71-et, a készülő filmjei miatt még mindig csúcsformában kell lennie. A Rambo folytatását várhatóan idén szeptemberben kezdik forgatni, és addigra a színésznek nemcsak a szöveget kel megtanulnia, de az izmaira is rengeteg munka vár.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amellett, hogy jelenleg a Creed második részét forgatja, az edzésre is marad ideje: Instagram oldalán mutatta meg követőinek, hogyan formálja az izmait. A húzódzkodáshoz kell egy stabil erőnlét, masszív kar- és hátizmok, de Stallone visz bele egy kis csavart: nem fel-le húzza a testét, hanem a rúdon megtartva magát, előre-hátra mozog. Valószínűleg kevés 71 éves férfi tudná utána csinálni, de ez a gyakorlat még a fiatalabbaknak is komoly kihívást jelenthet.

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,